Strateginen viestintä
Strategian viestinnällinen kirkastaminen on avain organisaation menestykseen. Vaikuttava strategia ja vaikuttava viestintä kulkevat käsi kädessä.
Infograafi viestintätoimisto Ahjon palveluista: Kirkas strategia, Johto/henkilöstö mukaan, Ulkoiset sidosryhmät mukaan. Syntyy vaikuttavaa viestintää ja tuloksia
Infograafi viestintätoimisto Ahjon palveluista: Kirkas strategia, Johto/henkilöstö mukaan, Ulkoiset sidosryhmät mukaan. Syntyy vaikuttavaa viestintää ja tuloksia

Miksi Ahjo?

Meillä on pitkä kokemus ja kansainväliset suhteet. Ammattitaitomme on laajaa ja syvällistä asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämistä.

Tiedämme miten tehdään vaikuttavaa viestintää eri kohderyhmille yhteiskunnan ja yritysvastuun mielessä pitäen.

Asiakkaamme suosittelevat meitä ja teemme työtämme palolla. Me sytymme, sinä loistat.

Tarjontamme

Olemme strateginen ja kokonaisvaltainen viestintäkumppani.

 • Strateginen suunnittelu
 • Viestintästrategia ja -suunnitelma
 • Kriisiviestintä
 • Public Affairs (PA)
 • Market Access
 • Työyhteisöviestintä
 • Brändin kirkastus
 • Mediaviestintä
 • Muutosviestintä
 • Valmennukset
 • Materiaalituotanto, digikampanjat
 • Kyselyt, insights
 • Podcastit
 • Infograafit
 • Videot

Laaja asiakaskokemus

Lääke-
teollisuus

AbbVie
GSK
Boehringer Ingelheim
BioArctic
Bristol-Myers Squibb
Eli Lilly Finland
Janssen-Cilag
MSD
Pfizer
Leo Pharma
Swedish Orphan Biovitrum
Bayer

Terveyden-
huolto

Docrates
Doctagon
Hoitokoti Päiväkumpu
Mehiläinen
Pihlajalinna
Terveystalo

Terveys-
teknologia

Tunstall
Vingmed
Abbot
CGI Suomi
Microlife
Klinik HealthCare
Solutions


Julkishallinto
ja järjestöt

Pirkanmaan
sairaanhoitopiiri
Päijät-Hämeen
hyvinvointikuntayhtymä
Sydänsairaala
Diabetesliitto

Asiakkailtamme kuultua

– Eleni Mizaras, hankkeen projektipäällikkö, Hämeen ELY
Read More
“En voi sanoa, kuin hurjan lämmin kiitos yhteistyöstä. Ahjon kanssa on ollut ketterää ja lämminhenkistä tehdä yhteistyötä. Olette perehtyneet hyvin viestittävään asiaan ja paljon viestintätyötä on voitu saattaa teidän vastuullenne, mikä on suuresti helpottanut projektin toteutusta. Koko tiiminne on tehnyt hyvää ja laadukasta työtä.“
– Päivi Kainulainen, Brand Manager, Haleon
Read More
“Olemme tehneet Ahjon kanssa yhteistyössä kampanjaa kipulääkkeiden oikeasta käytöstä, eri kipulääkkeiden hyödyistä sekä niiden sopivuudesta erilaisille ihmisille. Ahjon asiantuntijoiden avustuksella olemme pystyneet jakamaan tietoa eri medioille artikkeleiden ja haastattelujen avulla. Yhteistyö Ahjon tiimin kanssa on toiminut sujuvasti. Hienoja onnistumisia olivat mm. MTV:n aamulähetyksiin saadut kaksi asiantuntijahaastattelua.”
– Kari Partiainen, projektipäällikkö, Väylävirasto
Read More
“Aktiivinen viestintä onnistui yli odotusten, tavoitteet ylitettiin! Työmaan aikaisista liikennejärjestelyistä tiedottaminen on kriittisintä hankeviestintää. Siinä viestinnän avulla onnistuttiin loistavasti. Tiedotusta ei ollut myöskään liikaa, eivätkä ihmiset turtuneet tiedon määrään. Balanssin löytäminen vaatii taitoa! Yleisön kiinnostus pysyi yllä loppuun asti. Viestintä täytti oikeastaan täydellisesti lähtökohtana olleen ajatuksen siitä, mitä suunniteltiin tehtäväksi.”
– Asiantuntija, Hansel
Read More
"Erittäin positiivinen päivä! Valmennuksessa tuli uusia vinkkejä ja hyviä harjoituksia. Samalla valmennus toimi melkeinpä tiimiyttävänä harjoituksena, kun kollegoista oppi uusi asioita ja heille annettiin (positiivista) palautetta heidän esiintymisistään."
– Johanna Huhtala, kehitysjohtaja, Eurajoen kunta
Read More
"Onnistuimme Ahjon tekemän tiehankkeen viestinnän avulla saamaan uutta nostetta kunnalle. Onnistuimme yli odotusten. Ahjoon oli helppo luottaa, kaikki pysyi hallinnassa ja yhteistyö oli saumatonta toimiston tekemän huolellisen ennakoinnin ansiosta. Aktiivinen, reaaliaikainen viestintä ja tiedottaminen sammutti kuntalaisten ja tienkäyttäjien tiedonjanon. Hanke oli kunnallemme odotettu investointi, jonka tulokset näkyvät Eurajoen elinvoimassa. Saavutimme viestinnän avulla enemmän kuin osasimme toivoa."
– Esihenkilö, Humana
Read More
Esihenkilö viestii ja vuorovaikuttaa -valmennus:"5/5 Tykkäsin! Mahtavaa kun sai konkreettisia ohjeita ja esimerkkejä. Innostaa pohtimaan asioita, ja opettelemaan lisää. Päivä oli aika pitkä, mutta yllättävänkin hyvin sen jaksoi"
– Asiantuntija, Tukes
Read More
"Innostava ja selkeä kouluttaja, koulutuksessa mukava ja rento meininki. Arvostin erityisesti, että oli hyvin osallistamista, mutta EI niitä ikuisia ryhmätöitä!"
– Asiantuntija, Hansel
Read More
"Toimiva kokonaisuus ja valmentaja osallisti meitä todella kivasti ja luontevasti erilaisilla harjoituksilla. Suosittelisin kaikille asiantuntijoille ja johdolle. Kiitos!"
– Annemari Backman, viestintäjohtaja
Read More
"Ahjon kanssa kriisiviestinnän kehittäminen on todella ammattimaista, sillä yhtiöllä on mittava kokemus monista kriiseistä ja kriisiohjeprosesseista. Se näkyi niin työssä ja sen tuloksissa. Erittäin korkean tason ammattitaitoa”
– Juhana Raitasalo, Chief Customer Officer, Onrego
Read More
”Työpaja auttoi näkemään vahvuutemme ja ainutlaatuisuutemme. Nosti katsetta taktisesta ja lyhytaikaisesta perspektiivistä.”
– Jenni Niiranen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Pohjantähti
Read More
”Yhteistyö Ahjon kanssa oli jämptiä, tehokasta ja miellyttävää. Ahjon avulla selkeytimme kriisiviestintäämme ja harjoitus oli konkreettinen tapa havainnoida onnistumisiamme sekä toimintamme kehityskohtia.”
– Tuija Ruoho, viestinnän asiantuntija, HSL Helsingin seudun liikenne
Read More
“Saimme arvokasta apua Ahjo Communicationsin asiantuntijoilta työyhteisöviestinnän ja osastojen välisen yhteistyön parantamiseksi. Ilmapiiri työpajoissa oli iloinen ja kannustava, juuri sellainen, joka innosti osallistumaan ja ideoimaan.”
Previous
Next

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kuvaa lyhyesti mihin tarvitset apua. Palaamme pikapuoliin!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voit myös varata ajan 30min pikakonsultointiin tai käyttää chatia.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!