Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin ja valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.
Töitämme
Teemme Helsingistä käsin kansainvälisesti palkittua viestintää yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.
kuvituskuva, jossa on puusta tehty kyltti, joka on muodoltaan nuoli ja osoittaa oikealle, taustalla on luminen vuorimaisema

Ahjo ohjasi edunvalvontajärjestö MVL ry:n uudistavaa matkaa kohti päivitettyä viestintästrategiaa

MVL – Meijerialan ammattilaiset ry on pitkän historian omaava kattojärjestö meijerialan monipuolisissa työtehtävissä toimiville ammattilaisille. Hallitus ja uusi johto tunnistivat haasteen järjestön viestinnässä; niin sisäisessä kuin ulkoisessa uudistumisessa. Työmarkkinakenttä on muutoksen keskellä ja perinteinen kahtia-asettelu ei enää toimi. MVL:ssä haluttiin kirkastaa positio, strategia, erottautumiskeinot sekä pääviesti. Jäsenistöä haluttiin kuulla ja ymmärtää paremmin heidän arvopohjaansa ja tarpeitaan.

Ajatusjohtajuusstrategia rakennettiin jäsenkyselyllä ja osallistavilla työpajoilla, joissa käytettiin digikyselyä keskustelujen kiteyttämiseksi. Neljän kuukauden aikana hiottiin viidentoista järjestön edustajan voimin viestinnän strategia, tavoiteltu positio, arvopohja, kohderyhmät ja viestinnän sävy. Muutosta tukemaan luotiin viestinnän suunnitelma.

Yhteistyön palaute oli erittäin hyvää. Strateginen visio kirkastui. Se selkeytti tahtotilaa ja odotuksia viestinnälle nyt ja tulevaisuudessa.

Saimme aikaiseksi hienon dokumentin, jota nyt lähdemme toteuttamaan. Ilman Ahjoa tämä ei olisi nähnyt päivänvaloa. Tätä oli myös hauska tehdä yhdessä. Työpajat olivat todella tehokkaita ja saivat miettimään strategiaa syvemmin.”

– Markku Salomaa, toiminnanjohtaja

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!