Ahjo Communications

Strateginen viestintätoimisto, jossa on luovaa paloa. Autamme muutoksessa. Kuulumme Weber Shandwickin kansainväliseen verkostoon.

Ahjosta

Autamme muutoksessa tekemällä viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Meillä työskentelee tiimi, jossa on intohimoisia ja monipuolisia viestinnän ammattilaisia. Kaikki meistä syttyvät merkityksellisyydestä, pitkäjänteisestä tekemisestä ja vastuullisuudesta. Arvomme ovat laatu, rakkaus ja rohkeus. Visiomme on olla yritys, joka uudistaa viestintää ja viestintäkulttuuria. Meidät tunnetaan erityisesti strategisesta viestinnästä, kriisiviestinnästä ja valmennuksista. Keskitymme terveysalaan, infraan ja brändeihin.


Toimistomme juuret ulottuvat yli 40 vuoden päähän, mutta uuden luomisen tulisija, Ahjo, syntyi kesällä 2016. Haluamme uudistaa viestintää ja viestintäkulttuuria kirkastamalla arvopohjaisuuden, lisäämällä vuoropuhelua ja muuttamalla johtamista arvopohjaiseksi. Teemme tätä erityisesti rakentamalla asiakkaistamme ajatusjohtajia.

Arvot ja merkityksellisyys ytimeen

Useat organisaatiot eivät ole kirkastaneet arvojaan tai missiotaan, jolloin koko organisaation toiminta ei nojaa yhteisille arvoille tai tehtävälle. Toiminnan merkityksellisyys on hukassa, henkilöstö ei sitoudu ja pahimmillaan asiakaskokemus on vaihteleva ja viestinnän linjauksetkaan eivät ole pitkäjänteisiä. 

 

Ahjon ajatusjohtajuusmalli auttaa kiteyttämään tai kirkastamaan arvot, vision, mission ja ns. kantavan ajatuksen, joka toimii ohjaavana tekijänä kaikessa viestinnässä ja asiakaskohtaamisissa; myös esim. asiakaspalvelussa. Strateginen ja kokonaisvaltainen viestintä on jokaisen menestyvän yrityksen kasvun elinehto. Ajatusjohtajuuden kautta haluamme nostaa asiakkaidemme arvot ja merkityksellisyyden toiminnan ytimeen ja takaamaan kasvua. Arvojen ja merkityksellisyyden kautta organisaatiosta tai henkilöstä rakentuu oman alansa johtava ajatusjohtaja – se on asema, joka saavutetaan pitkäjänteisellä strategisella toiminnalla.

 

Omat arvomme ovat laatu, rakkaus ja rohkeus. Emme pelkää haastaa itseämme, toisiamme tai asiakkaitamme lisäämään arvopohjaisia tekoja, edistämään keskustelua sekä viestimään avoimemmin ja rohkeammin. Muutetaan maailmaa yhdessä.

Viestinnän merkitys tulee kasvamaan, näin arvioivat johtajat kyselyssämme tänä vuonna. Näemme saman. Tältä pohjalta olemme valmistelleet tulevien vuosien suuntaa hallituksessa ja oman porukan kanssa. Megatrendit muokkaavat työelämän toimintaympäristöä: työelämä on hybridiä, vaikuttaminen yhä enemmän digitaalista ja strategioissa korostuu vaatimus paremmasta huomisesta. Ahjon ydinliiketoimintaa on keskittyä konsultoimaan asiakkaitaan tässä uudessa maailmassa.


Trainings on valmennusta, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kanavien haltuunottoa. Advisors on strategista neuvonantoa, mediatyötä ja kriiseihin valmistautumista. Communications & content on digivaikuttamisen osaamisalueemme, joka sisältää iskevät sisällöt ja kampanjat.


Keskitymme yhä vahvemmin yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen, kansainvälisiin asiakkuuksiin ja terveysalaan.

Lupauksemme on: Me sytymme, sinä loistat.

Kansainvälinen verkostomme

Ahjo on ollut Weber Shandwickin Suomen edustaja jo vuodesta 1992. Weber Shandwick on yksi maailman johtavimmista kansainvälisistä viestintätoimistoverkostoista. Sen avulla voimme palvella asiakkaitamme 81 maassa. Käytössämme on yhteensä 125 viestintätoimistoa kuudella eri mantereella. Weber Shandwick on valittu PR Weekin vuoden toimistoksi ”Global Agency of the Year” vuodesta 2014 eteenpäin.

Ahjon yrityskulttuuri

Ahjolla uskotaan hyvän yrityskulttuurin merkitykseen sekä henkilöstölle että asiakkaille. Asiakas loistaa, kun ihmiset syttyvät, kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä ja voivat hyvin. Ahjo on Great Place To Work –sertifioitu työpaikka.

Ahjon tietosuojakäytäntö

Nykyaikaisena yrityksenä niin asiakkaidemme kuin muidenkin kontaktiemme yksityisyys ja tiedon asianmukainen suojaus on meille tärkeää. Pidämme yllä asianmukaista tietosuojakäytäntöämme, jota päivitämme aina tarpeen tullen. Voit lukea tietosuojakäytännöstämme lisää täällä.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!