Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin ja valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.
Töitämme
Teemme Helsingistä käsin kansainvälisesti palkittua viestintää yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Viestintä raivasi kasvun esteitä – Yhteispeli vauhdittaa kasvua ympäristöteknologiayhtiö HyXossa

Perheyritys HyXo sisaryhtiöineen on vedenjakajalla. Viidessä vuosikymmenessä yhtiörypäs on kasvanut viidestä yrityksestä koostuvaksi veden, energian ja ympäristöteknologian osaajaksi. Uuden sukupolven johdolla konsernin kasvu on vauhdittunut erityisesti viime vuosina.

Alansa erikoisosaajana perheyritys tarjoaa kunnille ja teollisuudelle kykyä tuottaa puhdasta vettä, vedenpuhdistusta, lämpöä, höyryä ja energiaa sekä näiden tuotantoprosessien käyttöä ja kunnossapitoa. Vaativat sähkö- ja automaatioratkaisut täydentävät kokonaisuuden.

Yhtiön vahva markkina-asema ja kilpailuetu perustuvat toisaalta erityisosaamiseen ja toisaalta asiakkaiden palvelemiseen kokonaistoimituksin. Tulevaisuudessa konsernin menestyksen ratkaisevat kyky hyödyntää yhteisiä vahvuuksia ja synergioita sekä viestiä näistä asiakkailleen. 

 

Ratkaisu

Kokosimme yhdessä strategisen kumppanimme Attentionin kanssa senioritiimin konsernin johdon palvelukseen. Tiimi koostui Suomen parhaista strategia-, muutos- ja kriisiviestinnän asiantuntijoista.

Työstimme yhtiön viestinnällisiä haasteita yhdessä johdon kanssa. Työn tuloksena syntyi visio ”Ympäristöteknologiaa palveluna” ja missio ”Ratkomme kunta- ja teollisuusasiakkaiden ongelmia yhdistämällä puhtaan veden ja energian osaamisen”. Näiden pohjalta valmensimme yritysryppään kaikkien yhtiöiden johdon ja muut esimiehet viestimään tehokkaasti keskenään ja ulospäin. 

 

Asiakaskokemus

”Ahjon ja Attentionin yhteispeli vakuuttaa. Kokemusta ja osaamista. Vahva ja tuore näkökulma yrityksemme yhtiöidemme viestinnän kehittämiseen ja viestinnän ohjeisiin niin arjessa kuin kriisissä. Viestiminen on joka asiassa tärkeässä roolissa. Johtamisessa varsinkin.  Saimme hyvää tukea ja nyt viemme asioita yhdessä käytäntöön.” 

Talousjohtaja Timo Viitala, Hyxo Oy

”Konkreettinen ja selkeä valmennus on antanut meille yhteispelin eväitä. Raivaamme sen avulla kasvun esteitä”, Harto Viiala, toimitusjohtaja, HyXo Oy. 

Ympäristöteknologiaan keskittynyt yhtiörypäs

HyXo Oy:n sisaryhtiöitä ovat kestomuovien valmistukseen keskittynyt Ekomuovi Oy, juomavedenkäsittelyyn ja vesipumppuihin erikoistunut KMV-tuotteet Oy sekä mittausalan asiantuntijayritys Oleinitec Nordic AB:stä Ruotsissa. Samaan yritysperheeseen kuuluvat myös energiapalveluihin erikoistunut Höyrytys Oy sekä sähkö-, automaatio ja kunnossapitoasennuksiin erikoistunut  Saku-Tek Oy.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!