Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin ja valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.
Näkemyksiä ja kuulumisia

Tärkeintä osaamistamme on ajattelumme.  Kirjoituksemme ja webinaarit syntyvät kiinnostuksesta muuttuvaan maailmaan. Tässä myös kuulumisia.

 • Webinaarit

  Miten esihenkilöt voisivat hyödyntää osaamistaan paremmin organisaationsa ja asiakkaidensa hyväksi? Miten uusia viestintäkäytäntöjä rakennetaan ja miten ne otetaan osaksi arkeamme?   Olet lämpimästi tervetullut Ahjon webinaariin, jossa kohtaat Ahjon toimitusjohtaja Sari-Liia Tonttilan ja…

 • Blogit

  Verkkosivuja tulee uudistaa muutaman vuoden välein. Ahjolle koronavuosi 2020 merkitsi uuden suunnittelua. Pysähtyminen ja koronavuosi auttoi näkemään oleellisen ja antoi suuntaa muutokselle. Edelliset verkkosivut oli tehty 2016 brändiuudistuksen jälkeen.

 • Ajankohtaista

  Viime vuosi pakotti näkemään oleellisen. Teimme uuden strategian hallituksessamme ja henkilöstömme kanssa sparraten. Etsimme vastauksia kysymykseen ”Miksi olemme olemassa?” ”Mihin meitä tarvitaan?” Käsityksemme strategisen viestinnän roolista vahvistui ja sen merkitys…

 • Blogit

  Viestintä on merkittävä työkalu, jonka avulla voimme aikaansaada muutosta. Alan ammattilaisilla on ainutlaatuinen mahdollisuus ottaa kantaa ja vaikuttaa yhteiskunnan epäkohtiin. On tärkeää tiedostaen miettiä, mihin viestinnän muutosvoima ja potentiaali tulisi…

 • Pamfletit

  Moderni johtajuus ei ole titteli. Nykyajan johtaja välittää aidosti ihmisistä, on loistava viestijä, kuuntelija ja esiintyjä – niin yrityksen sisällä kuin viestiessään ulospäin. Etäjohtamisessa näitä taitoja tarvitaan erityisesti.

 • Pamfletit

  Kaupungeilta elinympäristön tarjoajina odotetaan läpinäkyvyyttä ja aitoja, arvopohjaisia tekoja. Väestönmuutoksessa elinvoimaiset ja vahvasti viestivät kaupungit erottuvat.

Ota yhteyttä

Viestintää, jolla on vaikutusta.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!