Sisäinen viestintä on ulkoista tärkeämpää – ja some tekee siitä toimivampaa

Ajatusjohtajuuden rakentamisessa sisäinen viestintä on ulkoista tärkeämpää. Mikäli sisäinen viestintä ei ole kunnossa, viestintä sakkaa väistämättä myös ulospäin.

Monissa organisaatioissa töitä tehdään joustavasti ajasta ja paikasta riippumattomasti. Siksi myös johtaminen vaatii täysin uudenlaista ajattelua ja panostusta sisäiseen viestintään.

On tärkeää pyrkiä rakentamaan mahdollisimman avoin keskustelukulttuuri, jossa ihmisillä on rohkeutta puhua kaikesta työhön liittyvästä. Tähän tarvitaan paitsi kasvokkaisia kohtaamisia myös kanavia, joissa työntekijöille tarjotaan tietoa ja keskustelumahdollisuuksia mahdollisimman vaivattomasti ja matalalla kynnyksellä. Sisäisen viestinnän laadukkuus korreloi suoraan työntekijän tyytyväisyyteen.

Voit ladata pamfletin heti ilman esitäytettäviä lomakkeita tai kirjautumista: klikkaa vain oheista painiketta, ota mukava asento ja käy lukemaan.

Jaa artikkeli

Inhimillisen johtajuuden aika

Moderni johtajuus ei ole titteli. Nykyajan johtaja välittää aidosti ihmisistä, on loistava viestijä, kuuntelija ja esiintyjä – niin yrityksen sisällä kuin viestiessään ulospäin. Etäjohtamisessa näitä taitoja tarvitaan erityisesti.

LUE LISÄÄ

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!