Sosiaalinen media ja vaikuttaminen

Haluatko vaikuttaa ja saada tuloksia sosiaalisessa mediassa? Me autamme sinua!

Tee sosiaalista mediaa, joka on aidosti vaikuttavaa

Jos sosiaalinen media ei tue organisaatiosi strategisia ja liiketoiminnallisia tavoitteita, työ siellä on turhaa. Some on vaikuttava alusta, jonka potentiaalia yhdenkään organisaation ei kannata jättää käyttämättä. Saat somesta kaiken irti vaikuttavalla sosiaalisen median strategialla, sisällöntuotannolla ja seurannalla.

Myös politiikka ja vaikuttaminen ovat siirtyneet entistä enemmän sosiaaliseen mediaan. Perinteinen vaikuttajaviestintä on hidasta, mutta digitaalisuus tuo muutokseen vauhtia. Me yhdistämme vaikuttajaviestintää, luovaa ajattelua ja digitaalista kampanjointia vaikuttaaksemme nykyaikaisesti ja tehokkaasti.

Miksi tehdä somea ja digitaalista vaikuttamista Ahjon kanssa?

Me emme tee somea vain kivojen kuvien ja tykkäysten vuoksi, vaan haluamme sen olevan myös aidosti vaikuttavaa ja tukevan organisaatiosi tavoitteita. Kaikkea ei kannata tehdä eikä kaikissa kanavissa olla, mutta kohderyhmälähtöisyydellä saavutetaan tuloksia.

Perinteinen PA on hidasta. Me autamme sinua saamaan vauhtia muutokseen digitaalisella PA:lla ja vaikuttamisella.

Autamme sinua mobilisoimaan ihmisiä, liittyivät tavoitteesi sitten esimerkiksi jäsenhankintaan, varainkeruuseen tai poliittisiin päätöksiin.

Tarjontamme

Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi sosiaalisen digin maailmaan:

 • Somestrategiat
 • Somesuunnitelmat
 • Sisältökonseptit
 • Sisältökalenterit
 • Somepostausten tuotanto (teksti, visuaalinen ilme, kuvat, videot, animaatiot)
 • Yhteisömanagerointi
 • Digitaalinen vaikuttaminen ja PA
 • Digitaaliset kampanjat
 • Maksettu some
 • Sosiaalisen median sparraus (organisaatio & asiantuntijat)
 • Sosiaalisen median valmennukset

Mobilisoi ihmiset mukaan muutokseen!

Mobilisoimalla ihmisiä saat aikaan muutosta, halusit sitten esimerkiksi tehostaa varainhankintaa, jäsenhankintaa, kasvattaa tietoisuutta tai saada aikaan poliittista painetta. Me autamme ihmisten mobilisoinnissa.

Sosiaalisen median ja vaikuttamisen tiimimme

Maiju Pellikka

Maiju Pellikka on tehnyt somen kanssa töitä yli 10 vuoden ajan. Maijun missiona on auttaa organisaatioita tekemään mahdollisimman vaikuttavaa somea ilman, että hukumme sisältöön, joka ei vaikuta tai vakuuta. Maiju mobilisoi ihmiset yhteisten tavoitteiden kanssa ja saa yhteiskunnalliset kulmat kuulumaan sosiaalisessa mediassa.

Kalle Euro

Kalle Euro on kokenut ja näkemyksellinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Hän on vaikuttanut politiikassa sekä kunta- että valtakunnan tasolla. Strategioiden toteuttamisessa hän auttaa tavoitteiden saavuttamista muokkaamalla toimintaympäristöä vaikuttamisella ja viestinnällä. Kallen erityisosaamista ovat yhteiskuntasuhteet, verkostot, vaikuttajaviestintä (PA) ja tavoitteellinen yhteiskunnalliseen keskusteluun vaikuttaminen.

Aleksi Sandroos

Aleksi Sandroos on Ahjon poliittinen neuvonantaja, ja hän on toiminut etenkin edunvalvontaviestinnän ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen parissa. Aleksilla on kokemusta yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta useamman vuoden ajalta. Hän toimii Keskustanuorten puheenjohtajana ja on ollut myös Suomen ylioppilaskuntien liiton SYL:n varapuheenjohtaja.

Asiakkailtamme kuultua

– Eleni Mizaras, hankkeen projektipäällikkö, Hämeen ELY
Read More
“En voi sanoa, kuin hurjan lämmin kiitos yhteistyöstä. Ahjon kanssa on ollut ketterää ja lämminhenkistä tehdä yhteistyötä. Olette perehtyneet hyvin viestittävään asiaan ja paljon viestintätyötä on voitu saattaa teidän vastuullenne, mikä on suuresti helpottanut projektin toteutusta. Koko tiiminne on tehnyt hyvää ja laadukasta työtä.“
– Päivi Kainulainen, Brand Manager, Haleon
Read More
“Olemme tehneet Ahjon kanssa yhteistyössä kampanjaa kipulääkkeiden oikeasta käytöstä, eri kipulääkkeiden hyödyistä sekä niiden sopivuudesta erilaisille ihmisille. Ahjon asiantuntijoiden avustuksella olemme pystyneet jakamaan tietoa eri medioille artikkeleiden ja haastattelujen avulla. Yhteistyö Ahjon tiimin kanssa on toiminut sujuvasti. Hienoja onnistumisia olivat mm. MTV:n aamulähetyksiin saadut kaksi asiantuntijahaastattelua.”
– Kari Partiainen, projektipäällikkö, Väylävirasto
Read More
“Aktiivinen viestintä onnistui yli odotusten, tavoitteet ylitettiin! Työmaan aikaisista liikennejärjestelyistä tiedottaminen on kriittisintä hankeviestintää. Siinä viestinnän avulla onnistuttiin loistavasti. Tiedotusta ei ollut myöskään liikaa, eivätkä ihmiset turtuneet tiedon määrään. Balanssin löytäminen vaatii taitoa! Yleisön kiinnostus pysyi yllä loppuun asti. Viestintä täytti oikeastaan täydellisesti lähtökohtana olleen ajatuksen siitä, mitä suunniteltiin tehtäväksi.”
– Asiantuntija, Hansel
Read More
"Erittäin positiivinen päivä! Valmennuksessa tuli uusia vinkkejä ja hyviä harjoituksia. Samalla valmennus toimi melkeinpä tiimiyttävänä harjoituksena, kun kollegoista oppi uusi asioita ja heille annettiin (positiivista) palautetta heidän esiintymisistään."
– Johanna Huhtala, kehitysjohtaja, Eurajoen kunta
Read More
"Onnistuimme Ahjon tekemän tiehankkeen viestinnän avulla saamaan uutta nostetta kunnalle. Onnistuimme yli odotusten. Ahjoon oli helppo luottaa, kaikki pysyi hallinnassa ja yhteistyö oli saumatonta toimiston tekemän huolellisen ennakoinnin ansiosta. Aktiivinen, reaaliaikainen viestintä ja tiedottaminen sammutti kuntalaisten ja tienkäyttäjien tiedonjanon. Hanke oli kunnallemme odotettu investointi, jonka tulokset näkyvät Eurajoen elinvoimassa. Saavutimme viestinnän avulla enemmän kuin osasimme toivoa."
– Esihenkilö, Humana
Read More
Esihenkilö viestii ja vuorovaikuttaa -valmennus:"5/5 Tykkäsin! Mahtavaa kun sai konkreettisia ohjeita ja esimerkkejä. Innostaa pohtimaan asioita, ja opettelemaan lisää. Päivä oli aika pitkä, mutta yllättävänkin hyvin sen jaksoi"
– Asiantuntija, Tukes
Read More
"Innostava ja selkeä kouluttaja, koulutuksessa mukava ja rento meininki. Arvostin erityisesti, että oli hyvin osallistamista, mutta EI niitä ikuisia ryhmätöitä!"
– Asiantuntija, Hansel
Read More
"Toimiva kokonaisuus ja valmentaja osallisti meitä todella kivasti ja luontevasti erilaisilla harjoituksilla. Suosittelisin kaikille asiantuntijoille ja johdolle. Kiitos!"
– Annemari Backman, viestintäjohtaja
Read More
"Ahjon kanssa kriisiviestinnän kehittäminen on todella ammattimaista, sillä yhtiöllä on mittava kokemus monista kriiseistä ja kriisiohjeprosesseista. Se näkyi niin työssä ja sen tuloksissa. Erittäin korkean tason ammattitaitoa”
– Juhana Raitasalo, Chief Customer Officer, Onrego
Read More
”Työpaja auttoi näkemään vahvuutemme ja ainutlaatuisuutemme. Nosti katsetta taktisesta ja lyhytaikaisesta perspektiivistä.”
– Jenni Niiranen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Pohjantähti
Read More
”Yhteistyö Ahjon kanssa oli jämptiä, tehokasta ja miellyttävää. Ahjon avulla selkeytimme kriisiviestintäämme ja harjoitus oli konkreettinen tapa havainnoida onnistumisiamme sekä toimintamme kehityskohtia.”
– Tuija Ruoho, viestinnän asiantuntija, HSL Helsingin seudun liikenne
Read More
“Saimme arvokasta apua Ahjo Communicationsin asiantuntijoilta työyhteisöviestinnän ja osastojen välisen yhteistyön parantamiseksi. Ilmapiiri työpajoissa oli iloinen ja kannustava, juuri sellainen, joka innosti osallistumaan ja ideoimaan.”
Previous
Next

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kuvaa lyhyesti mihin tarvitset apua. Palaamme pikapuoliin!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voit myös varata ajan 30min pikakonsultointiin tai käyttää chatia.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!