Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin ja valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.

Kriisi on mahdollisuus

Ikäviä vastoinkäymisiä voi sattua kenelle ja missä tahansa – kyse onkin siitä, miten ne hoidetaan. Lataa ilmainen pamflettimme.

Kriisiviestintä ja kriisinhallinta ovat vaikeita taiteenlajeja. Kyseessä on vastoinkäyminen ja lisäksi kaikki tapahtuu äkkiä ja työtä tehdään kovan paineen alla. Hyvin suunniteltu ja toteutettu viestintä voi kuitenkin olla parasta maineenhallintaa tiukassa paikassa – ja kääntää tappioaseman voitoksikin. Tässä pamfletissa tukea tälle näkökulmalle antavat Suomen Unicef ja Tallink Silja.

Voit ladata pamfletin vaikka heti ilman täytettäviä lomakkeita tai muita hidasteita: klikkaa vain oheista painiketta, ota mukava asento ja käy lukemaan.

Jaa artikkeli

Inhimillisen johtajuuden aika

Moderni johtajuus ei ole titteli. Nykyajan johtaja välittää aidosti ihmisistä, on loistava viestijä, kuuntelija ja esiintyjä – niin yrityksen sisällä kuin viestiessään ulospäin. Etäjohtamisessa näitä taitoja tarvitaan erityisesti.

LUE LISÄÄ

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!