Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin ja valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.

Älä valjasta, vaan vapauta

Yrityksen brändinrakennus on siirtynyt yksilötasolle. Aito puolestapuhujuus syntyy ihmisen omasta aloitteesta ja halusta sekä hyvästä työntekijäkokemuksesta. Lataa ilmainen pamflettimme

Yrityksen brändinrakennus on siirtynyt yksilötasolle. Työntekijälähettiläitä ei kuitenkaan synny henkilöstöä ohjaamalla ja patistamalla, vaan luomalla kannustava ja luottamuksesta kertova työntekijäkokemus. Tee työyhteisöstä osallistava ympäristö, niin työntekijäsi kyllä kertoo siitä myös ulospäin.

Voit ladata pamfletin vaikka heti ilman täytettäviä lomakkeita tai muita hidasteita: klikkaa vain oheista painiketta, ota mukava asento ja käy lukemaan.

 

Avainsanat: henkilöbrändi, työntekijälähettilyys

Jaa artikkeli

Inhimillisen johtajuuden aika

Moderni johtajuus ei ole titteli. Nykyajan johtaja välittää aidosti ihmisistä, on loistava viestijä, kuuntelija ja esiintyjä – niin yrityksen sisällä kuin viestiessään ulospäin. Etäjohtamisessa näitä taitoja tarvitaan erityisesti.

LUE LISÄÄ

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!