Inhimillisen johtajuuden aika

Moderni johtajuus ei ole titteli. Nykyajan johtaja välittää aidosti ihmisistä, on loistava viestijä, kuuntelija ja esiintyjä – niin yrityksen sisällä kuin viestiessään ulospäin. Etäjohtamisessa näitä taitoja tarvitaan erityisesti.

Lue pamfletti

Erotu tai kuole – kaupungit brändeinä

Kaupungeilta elinympäristön tarjoajina odotetaan läpinäkyvyyttä ja aitoja, arvopohjaisia tekoja. Väestönmuutoksessa elinvoimaiset ja vahvasti viestivät kaupungit erottuvat.

Lue pamfletti

Merkityksen aikakausi – strateginen ajatusjohtajuus muuttaa maailmaa

Arvot ja merkitys ohjaavat entistä vahvemmin humaanin kuluttajan valintoja. Yrityksillä ja organisaatioilla on valta – ja vastuu muuttaa maailmaa.

Lue pamfletti

Vaikuttajamarkkinointi on uusi musta

Vaikuttajamarkkinointi ei ole pelkkää irrallisten blogikampanjoiden toteutusta, vaikka niin valitettavan usein luullaan. Se on pitkäjänteistä työtä avainkohderyhmien tavoittamiseksi heidän luontaisessa ympäristössään.

Lue pamfletti

Sisäinen viestintä on ulkoista tärkeämpää – ja some tekee siitä toimivampaa

Ajatusjohtajuuden rakentamisessa sisäinen viestintä on ulkoista tärkeämpää. Mikäli sisäinen viestintä ei ole kunnossa, viestintä sakkaa väistämättä myös ulospäin.

Lue pamfletti

Nouse rohkeasti barrikadeille – yritysaktivismi on jokaisen asia

Arvot ja vastuullisuus ovat osa yhä useamman yrityksen ydintekemistä. Tästä huolimatta vain harva suomalainen yritys uskaltaa aidosti ottaa kantaa yhteiskunnallisiin aiheisiin.

Lue pamfletti

Terveysviestintä ansaitsee ajatusjohtajia

Vaatii rohkeutta muuttaa maailmaa. Se on terveysviestinnän tehtävä. Lataa ilmainen pamflettimme.

Lue pamfletti

Kriisi on mahdollisuus

Ikäviä vastoinkäymisiä voi sattua kenelle ja missä tahansa – kyse onkin siitä, miten ne hoidetaan. Lataa ilmainen pamflettimme.

Lue pamfletti

Älä valjasta, vaan vapauta

Yrityksen brändinrakennus on siirtynyt yksilötasolle. Aito puolestapuhujuus syntyy ihmisen omasta aloitteesta ja halusta sekä hyvästä työntekijäkokemuksesta. Lataa ilmainen pamflettimme.

Lue pamfletti

Viesti visuaalisesti

Digitaalisen viestinnän kultakaudella visuaalisuus on tehokkaampaa kuin koskaan. Hyvä tarina jää mieleen ja kestää aikaa.

Lue pamfletti