Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin ja valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.
Webinaarit

Edessäsi on meidän Ahjo-blogi. Viestintä on paitsi työtämme, myös osa jokapäiväistä elämää. Blogissa käsitellään molempia.

Esihenkilöiden viestintärooli: kompastuskivet ja mahdollisuudet 11.3.2021 klo 13-14

Miten esihenkilöt voisivat hyödyntää osaamistaan paremmin organisaationsa ja asiakkaidensa hyväksi? Miten uusia viestintäkäytäntöjä rakennetaan ja miten ne otetaan osaksi arkeamme?

 

Olet lämpimästi tervetullut Ahjon webinaariin, jossa kohtaat Ahjon toimitusjohtaja Sari-Liia Tonttilan ja Attention Communicationin partneri Helena Aatisen. Sari-Liia on niittänyt mainetta kansainvälisillä kentillä palkitusta viestinnästä ja erityisesti kriisiviestinnästä. Helenalla on pitkä kokemus usean pörssiyhtön viestintäjohtajana ja nykyisin omassa yrityksessään johdon valmentajana. Molemmat ovat rakentaneet työkaluja esihenkiöiden viestintävalmiuksien parantamiseksi. He vievät yhdessä eteenpäin viestiä paremman esihenkilöviestinnän puolesta. Kaksi viestintäkonkaria istahtaa Ahjon sohville keskustelemaan esihenkilöiden viestintäroolista ja roolin vahvuuksista, heikkouksista, mahdollisuuksista sekä uhista.

 

Sujuva viestintä on myynnin, henkilöstön kehittämisen ja koko liiketoiminnan perusta. Viestintä vaikuttaa kaikkeen. Esihenkilöiden rooli viestijöinä korostuu.  Otamme webinaarissa puheeksi myös arkiset sisäisen tiedonkulun haasteet ja viestintäperiaatteet. Esihenkilöt kaipaavat työvälineiksi ohjeita ja malleja arjen viestintätilanteisiin. Uusia viestintäkäytäntöjä tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Sujuva viestintä on voimakas työväline.

 

Alustuksen jälkeen voit esittää kysymyksiä asiantuntijoille.  Webinaari on maksuton ja siitä on saatavilla jälkikäteen tallenne. Saat osallistumislinkin webinaariaamuna.

 

Ilmoittaudu webinaariin täällä: https://link.webropolsurveys.com/EP/2252591CFF24AC9C

 

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ota yhteyttä

Viestintää, jolla on vaikutusta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!