Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin sekä valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.

Näkemyksiämme

Edessäsi on Ahjon blogi. Viestintä on paitsi työtämme, myös osa jokapäiväistä elämää. Blogissa käsitellään molempia.

Valmentajakonkari vaihtoi Kaikun Ahjoon

Laura Vuorio-Kuokka vaihtoi Kaikun Ahjoon. Hän vahvistaa osaamisellaan Ahjon nykyistä valmentavaa liiketoimintaa ja perustaa Ahjoon uuden liiketoiminta-alueen. Vuorio-Kuokka valmentaa Ahjon asiakkaita paremmiksi viestijöiksi. Hän on työskennellyt aikaisemmin mittavalla urallaan julkisen sektorin viestinnässä, viestintäyrittäjänä ja valmennusliiketoiminnan johtajana. Hän on tehnyt huomionarvoista työtä suomalaisen johtamisviestinnän ja työyhteisöviestinnän kehittämiseksi muun muassa Viesti ry:n johtamisviestinnän valmennussarjan ideoijana ja vetäjänä ja Procomin sisäisen viestinnän jaoksen puheenjohtajana.

 

”Laura kehittää koko suomalaisen viestintäyhteisön viestintäkulttuuria, joten hänen arvonsa ja tavoitteensa ovat samat kuin Ahjon. Kutsumme Lauran perustamaan uutta liiketoiminta-aluetta, jolla on erinomaiset kasvunäkymät. Työelämän viimeaikaiset mittaukset ja myös oma kyselymme päättäjien keskuudessa osoittavat suuria haasteita viestintä- ja vuorovaikutustaidoissa”, toteaa Ahjon toimitusjohtaja Sari-Liia Tonttila.

 

”Tulen rakentamaan Ahjolle viestintäosaamisen kehittämisen mallin, jossa on huomioitu viestintäosaamisen tutkimus ja mittaaminen. Mielestäni viestintäosaamisen kehittämisen pitää linkittyä tutkittuun tietoon sekä yhteisön tavoitteisiin. Se on ainoa tapa varmistaa, että kehittäminen on yhteisölle aidosti hyödyllistä. Ihannetilanteessa valmennus on jatkuva ohjelma, jossa kehitytään vuosi vuodelta eri osa-alueilla. Tyypillisesti kehittämistä on aina tiedonkulkuun, maineen hallintaan, johtamisviestintään ja kriisiviestintään liittyvissä alueissa”, Laura Vuorio-Kuokka toteaa.

 

Ahjo Communications Oy:n perustamaan ja Laura Vuorio-Kuokan johtamaan uuteen valmennusliiketoiminta-alueeseen kuuluvat laajasti työelämän ja johtamisen viestintätaitojen kehittämisen palvelut, kuten esiintymisvalmennukset, somevalmennukset, työyhteisövalmennukset, johdon vuorovaikutusvalmennukset, äänensävyn valmennukset, digiviestinnän valmennukset ja kriisiviestinnän valmennukset.

 

Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat avain yhteisön onnistumiseen. Niiden kehittäminen valmennuksen keinoin on yhteisöjen mittavin kehityspolku. Ahjo toimii mm. Hanselin valmennuskumppanina ja tekee viestinnän kehittämisprojekteja. Teemme työtä suomalaisen viestintäkulttuurin uudistamiseksi kohti läpinäkyvämpää ja avoimempaa viestintää. Viestintäosaaminen ratkaisee menestyykö yhteisö ydintehtävässään vai ei”, Ahjon toimitusjohtaja Sari-Liia Tonttila sanoo. 

 

”Viestintäosaaminen on tärkeää työssä kuin työssä. Valmennamme tiimissämme vaativaa asiantuntijuutta ja vaikuttavuutta sosiaalisessa mediassa, sosiaalisen median kohuihin ja kriiseihin varautumista, lisäksi valmennamme mm. selkeää kirjallista viestintää sekä johdon ja esihenkilöiden viestintätaitoja. Olen työurallani kehittänyt ja konseptoinut äänensävyn palvelua sävyn auditoinnista määrittelyyn ja jalkautukseen. Työhöni on kuulunut runsaasti somelinjauksia ja strategioita ja kohderyhmälähtöisen somesisällön tekemisen konsultoimista. Näitä alueita syvennän edelleen Ahjossa”, kertoo Vuorio-Kuokka.

 

**** ****

 

Ahjo Communications Oy on 100-prosenttisesti suomalainen viestintätoimisto, jonka kansainväliset verkostot ovat maailmanlaajuiset ja vuosikymmenten tiiviillä kumppanuudella rakennetut. Ahjo on asiakkaidensa aineettomien pääomien rakentaja, strategian ja viestinnän yhdistäjä, digitaalinen rakentaja ja bisneksen integroija.

 

Ahjon missio on tehdä asiakkaistaan parempia viestijöitä kehittämällä toimintaa konsultoimalla, viestinnällä ja strategisella osaamisella. Näin Ahjo rakentaa asiakkaidensa arvoa, mainetta ja toimintakulttuuria. Ahjo auttaa rakentamaan relevantit kanavat sisäiseen ja ulkoiseen viestintään ja tiedon johtamiseen.

 

Katso myös Ahjon digitaaliset kanavat:  

Verkkosivut: www.ahjocomms.fi

LinkedIn:  Ahjo Communications Oy

Twitter: @ahjocomms

Facebook: ahjocomms

Instagram: @ahjocomms

 

LISÄTIETOJA:

Ahjo Communications Oy, toimitusjohtaja Sari-Liia Tonttila, puh. 0500 659 300, sari-liia.tonttila@ahjocomms.fi

Ahjo Communications Oy, johtaja Laura Vuorio-Kuokka, puh. 0444 915 171, laura.vuorio-kuokka@ahjocomms.fi

Jaa artikkeli

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!