Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin ja valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.
Näkemyksiämme
Edessäsi on meidän Ahjo blogi. Viestintä on paitsi työtämme, myös osa jokapäiväistä elämää. Blogissa käsitellään molempia.

Ahjo Communications ja HSL sopimukseen sisäisen viestinnän kehittämistyöstä

Ahjo Communications on valittu toteuttamaan Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän eli HSL:n Viesti kulkee yhteistyössä  -sisäisen viestinnän palvelumuotoiluprojektin.  

 

”Tavoitteena on varmistaa yhteinen ymmärrys siitä, että sisäinen viestintä on tärkeä osa jokaisen tehtäviä. Tarkoituksena on kannustaa kaikkia HSL:läisiä toimimaan aktiivisesti tiedon tuottajina ja jakajina”, toteaa osastonjohtaja Mari Flink HSL:stä.

 

”Ahjo ymmärtää sisäisen viestinnän kehittämisen prosessin meidän lähtökohdistamme. Heillä on näkemystä palvelumuotoilun työkalujen käyttöön projektissamme. Ahjon kokemus ja referenssit vakuuttivat”, sanoo Flink.

 

”Aloitamme innolla yhteistyön HSL:n kanssa. Sisäinen viestintä on ulkoista viestintää tärkeämpää, koska kaikki lähtee sisäisen viestinnän onnistumisesta. HSL on edelläkävijä tässä”, toteaa Sari-Liia Tonttila, Ahjon toimitusjohtaja.

 

LISÄTIETOJA: 

 

Ahjo Communications Oy
toimitusjohtaja Sari-Liia Tonttila
sari-liia.tonttila@ahjocomms.fi
puh. 0500 659 300

 

Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä
osastonjohtaja Mari Flink
mari.flink@hsl.fi
puh.  040 715 0440

Jaa artikkeli

kahden ihmisen kädet antamassa toisilleen fistbumpin

Ahjo nousi roimasti Taloustutkimuksen imagotutkimuksessa 2021

Viestintätoimistojen imagotutkimuksessa selvitettiin viestinnästä vastaavien päättäjien näkemyksiä viestintätoimistokentästä. Tutkimuksessa arvioitiin 30:n viestintäalan yrityksen tunnettuutta, valintakriteerejä ja yhteistyön sujuvuutta. Ahjo Communications sijoittui asiakassuosituksessa kymmenen parhaan joukkoon ja kasvatti tunnettuuttaan sekä yleisarvosanaansa

LUE LISÄÄ

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!