Valmennukset

Inspiroivaa, ajankohtaista ja monipuolista valmennusta! Ahjo on viestintäosaamisen kehittämisen kokonaisvaltainen kumppanisi

Miksi Ahjon valmennettavaksi?

Meillä on pitkä kokemus valmentamisesta ja kokeneet valmentajat. Ammattitaitomme on laajaa ja syvällistä viestinnän, vuorovaikutuksen ja johtamisen ymmärtämistä.

Valmennuksissamme iso sija on tekemällä oppimisella – se on meistä tehokkainta.

Valmennuksemme ovat tavoitteellisia ja vaikuttavia. Räätälöimme valmennuksemme toimialaasi ja tarpeisiisi sopivaksi. Et maksa turhasta.

Valmennus­tarjontamme

Olemme strateginen ja kokonaisvaltainen viestintäkumppani.

 • Mediavalmennus
 • Esiintymisvalmennus
 • Kriisiviestinnän valmennus
 • Somekohun hallinnan valmennus
 • Kirjallisen viestinnän valmennus
 • Työyhteisöviestinnän valmennus
 • Äänensävyn valmennus
 • Asiakasviestinnän valmennus
 • Sosiaalisen median valmennus
 • Mobiilivideot ja tarinankerronta somessa
 • Johtamisen ja esihenkilötyön valmennus

Valmentajamme

Laura Vuorio-Kuokka

Laura on erittäin kokenut ja kysytty viestintävalmentaja, joka on valmentanut yli 400:n organisaation ihmisiä viestimään vaikuttavammin. Virkamiestaustaisella Lauralla on lähes 20 vuoden kokemus somen hyödyntämisestä organisaatioviestinnässä, ja hän onkin Suomessa arvostetuimpia somevalmentajia ja organisaatioiden someviestinnän strategisia kehittäjiä.

Eva Torra

Evalla on vahva tausta viestintä- ja markkinointijohdossa kansainvälisissä pörssiyhtiöissä. Ahjolla hän toimii strategina, johdon sparraajana sekä valmentajana. Eva hoitaa näppärästi esihenkilövalmennukset, henkilökohtaisen coachingin, työyhteisön viestinnän kehittämisen DISC-analyysin avulla ja kriisisimulaatiot.

Sari-Liia Tonttila

Sari-Liia on yksi Suomen arvostetuimpia vaikuttamisen, median ja kriisiviestinnän valmentajia ja neuvonantajia. Hänellä on yli 20 vuoden valmentajakokemus, jota koristaa "Vuoden timantti" tunnustus ja usea kansain-välisen viestintäkilpailun palkintosija. Sari-Liian valmennukset saavat jatkuvasti kiitosta, sillä hänellä on taitoa löytää olennainen ja kiteyttää se ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi.

Jenna Lehmussaari

Jenna on arvopohjaisen viestinnän puolestapuhuja, joka pysähtyy ajattelemaan asioiden syvempiä merkityksiä. Luova konseptointi ja vastuullisuusviestintä ovat hänen vahvuuksiaan. Jenna tekee mediavalmennuksia myös englanniksi ja toteuttaa kriisisimulaatioita.

Maiju Pellikka

Maiju on mediamaailmassa marinoitu valtiotieteilijä. Hän on työskennellyt monipuolisesti television, mainosten, elokuvien ja radion parissa muun muassa apulaisohjaajana ja toimittajana. Maiju opastaa mediakohtaamisten ja somen saloihin.

Nina Rahkola

Nina on toimittajataustainen mediavalmentaja, jonka konkreettiset esimerkit uutistoimittajan työstä tekevät valmennuksista erityisen hyödyllisen. Nina on toiminut kuuden vuoden ajan Huomenta Suomen toimittajana ja juontajana sekä tuottanut ja juontanut MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmaa.

Jukka_MV

Jukka Holopainen

Jukka on viestinnän ja sisältömarkkinoinnin konkari, jonka rauhallisen rento mutta äärimmäisen ammattimainen ote siivittää asiakkaitamme upeisiin tuloksiin. Jukan vahvuuksia ovat erityisesti vetovoimaiset tarinat ja sisällöt. Jukan valmennuksissa yritystarinat heräävät eloon. Jukka valmentaa niin asiantuntijoita, johtoa kuin markkinointiakin kiinnostavampien sisältöjen tuottamisessa.

Viestintä­valmennukset ammattilaisille

Keitä kaikkia valmennamme?

Johto ja esihenkilöt

Esiintyminen
Mediakohtaaminen
Ydinviestit
Kriisiviestintä
Muutosjohtaminen
Hybridijohtaminen
Sosiaalisen median vaikuttavuus
Haastavat dialogit
Neuvottelutaidot

Asiantuntijat

Vaikuttava viestintä
Esiintyminen
Hybridityö
Kirjallinen viestintä
Verkkokirjoittaminen
Sosiaalinen media
Mediaympäristö ja mediakohtaaminen
Kriisiviestintä
Äänensävy

Asiakaspalvelu

Kirjallinen viestintä
Äänensävy
Haastavat dialogit
(Some)kohun hallinta
Tavoitteellinen viestintä
Ohjeet ja toimintamallit

Viestintä ja markkinointi

Ydinviestit ja asiakaspersoonat
Äänensävy ja brändi
Strategiat
Jalkauttaminen
Työyhteisöviestintä
Sosiaalinen media
Esiintyminen
Kriisiviestintä
Fasilitointi

Asiakkailtamme kuultua

– Esihenkilö, Humana
Read More
Esihenkilö viestii ja vuorovaikuttaa -valmennus: "5/5 Tykkäsin! Mahtavaa kun sai konkreettisia ohjeita ja esimerkkejä. Innostaa pohtimaan asioita, ja opettelemaan lisää. Päivä oli aika pitkä, mutta yllättävänkin hyvin sen jaksoi"
– Asiantuntija, Tukes
Read More
"Innostava ja selkeä kouluttaja, koulutuksessa mukava ja rento meininki. Arvostin erityisesti, että oli hyvin osallistamista, mutta EI niitä ikuisia ryhmätöitä!"
– Esihenkilö, Humana
Read More
Esihenkilö viestii ja vuorovaikuttaa -valmennus: "4/5 Eva oli ytimekäs ja innostava, tykkäsin 🙂 Monipuolinen aiheen käsittely, mielenkiintoisia nostoja ja arkipäivän apuja.
– Esihenkilö, Humana
Read More
Esihenkilö viestii ja vuorovaikuttaa -valmennus: "4/5 Hyvä ja innostava valmentaja. Hyvä sisältö ja hyvät ryhmäkeskustelujen tehtävänannot."
– Asiantuntija, Hansel
Read More
"Toimiva kokonaisuus ja valmentaja osallisti meitä todella kivasti ja luontevasti erilaisilla harjoituksilla. Suosittelisin kaikille asiantuntijoille ja johdolle. Kiitos!"
– Annemari Backman, viestintäpäällikkö, YTHS
Read More
"Ahjon kanssa kriisiviestinnän kehittäminen on todella ammattimaista, sillä yhtiöllä on mittava kokemus monista kriiseistä ja kriisiohjeprosesseista. Se näkyi niin työssä ja sen tuloksissa. Erittäin korkean tason ammattitaitoa”
– Juhana Raitasalo, Chief Customer Officer, Onrego
Read More
”Työpaja auttoi näkemään vahvuutemme ja ainutlaatuisuutemme. Nosti katsetta taktisesta ja lyhytaikaisesta perspektiivistä.”
– Jenni Niiranen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Pohjantähti
Read More
”Yhteistyö Ahjon kanssa oli jämptiä, tehokasta ja miellyttävää. Ahjon avulla selkeytimme kriisiviestintäämme ja harjoitus oli konkreettinen tapa havainnoida onnistumisiamme sekä toimintamme kehityskohtia.”
– Tuija Ruoho, viestinnän asiantuntija, HSL Helsingin seudun liikenne
Read More
“Saimme arvokasta apua Ahjo Communicationsin asiantuntijoilta työyhteisöviestinnän ja osastojen välisen yhteistyön parantamiseksi. Ilmapiiri työpajoissa oli iloinen ja kannustava, juuri sellainen, joka innosti osallistumaan ja ideoimaan.”
Previous
Next

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kuvaa lyhyesti mihin tarvitset apua. Palaamme pikapuoliin!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voit myös varata ajan 30min pikakonsultointiin tai käyttää chatia.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!