Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin ja valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.
Ihmiset

Sari-Liia Tonttila

Sari-Liia auttaa yrityksiä löytämään merkityksen. Kansainvälinen viestintä ja kriisiviestintä ovat hänen vahvuuksiaan. Sari-Liia on saanut tiiminsä kanssa useita kansainvälisiä tunnustuksia kuten SABRE Awards, Stevie Awards (Crisis Communications and Healthcare), European Excellence, IPRA Golden World Awards ja suomalainen Finnish Comms Awards.

Sari-Liian missiona on rakentaa suomalaisen viestinnän ajatusjohtajuutta toimimalla Finnish Comms Awards päätuomarina vuonna 2019, MTL Viestintätoimistot hallituksessa sekä Viestinnän eettisen neuvottelukunnan jäsenenä. Sari-Liia onnistui ikuisuusurakassaan ICCO Global Summitin tuomisessa Suomeen vuonna 2017, kun viestinnän huippuosaajat ympäri maailmaa saapuvat Helsinkiin. Nyt hän aikoo nyt luoda merkitystä rakentamalla liikenteen muutosta.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!