Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin ja valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.
Töitämme
Teemme Helsingistä käsin kansainvälisesti palkittua viestintää yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

YTHS: Kriisiohjeet johtoryhmän agendalle

Ahjo toteutti Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön YTHS:n kriisiohjeen koronakeväänä 2020. Kriisiohje haluttiin tilanteeseen, jossa korona koetteli kaikkia organisaatioita. YTHS halusi kuitenkin erityisesti rakentaa säätiön johdon ja koko henkilöstön perusvalmiuksia kriisitilanteiden varalta. Nopea ja selkeä vastuunjako ja resilienssi reagoida myös muuttuviin tilanteisiin oli ohjeen tavoite.

 

Kriisiohjeen tekemiseen osallistui koko johtoryhmä, jolle pidettiin Teamsin kautta työpaja. Johtoryhmä oli erittäin tyytyväinen työpajaan. Työpajan myötä säätiön kriisiviestintämanuaali päivitettiin uudelle tasolle.

 

“Kriisiohjeprosessin aikana meille kirkastui moni toimintamalli. Ei vain kriisitilanteessa, vaan myös arkityössä. Hioimme organisaatiotamme ja vastuunjakoa sekä visualisoimme ne. Ahjon kanssa kriisiviestinnän kehittäminen on todella ammattimaista, sillä yhtiöllä on mittava kokemus monista kriiseistä ja kriisiohjeprosesseista. Se näkyi niin työssä ja sen tuloksissa. Erittäin korkean tason ammattitaitoa”, YTHS:n viestintäpäällikkö Annemari Backman sanoo.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!