Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin sekä valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.

Näkemyksiämme

Edessäsi on Ahjon blogi. Viestintä on paitsi työtämme, myös osa jokapäiväistä elämää. Blogissa käsitellään molempia.

Viestinnän merkitys ja Ahjo kasvaa

Viestinnän merkitys tulee kasvamaan, näin arvioivat johtajat kyselyssämme tänä vuonna. Näemme saman. Tältä pohjalta olemme valmistelleet tulevien vuosien suuntaa hallituksessa ja oman porukan kanssa.

Megatrendit muokkaavat työelämän toimintaympäristöä: työelämä on hybridiä, yhteiskunnallinen vaikuttaminen yhä enemmän digitaalista ja strategioissa korostuu vaatimus paremmasta huomisesta. Ahjon ydinliiketoimintaa on keskittyä konsultoimaan ja valmentamaan asiakkaitaan tässä uudessa maailmassa.

Valmennuksilla vahvistamme osaamista; vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kanavien haltuunottoa. Advisors on strategista neuvonantoa, mediatyötä ja kriiseihin valmistautumista. Communications ja tytäryhtiö Ignite Society synnyttävät iskevät sisällöt ja kampanjat.

Keskitymme yhä vahvemmin yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen, kansainvälisiin asiakkuuksiin ja terveysalaan.

Lupauksemme on: Sinä loistat.

Jaa artikkeli

Valmentajakonkari vaihtoi Kaikun Ahjoon

Laura Vuorio-Kuokka vaihtoi Kaikun Ahjoon. Hän vahvistaa osaamisellaan Ahjon nykyistä valmentavaa liiketoimintaa ja perustaa Ahjoon uuden liiketoiminta-alueen. Vuorio-Kuokka valmentaa Ahjon asiakkaita paremmiksi viestijöiksi. Hän on työskennellyt aikaisemmin mittavalla urallaan julkisen

LUE LISÄÄ

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!