Mediavalmennuksen ydin on sisällöissä. Testaamme yhdessä, mitkä ovat median kanssa toimittaessa haastavia aiheita ja haemme niihin yhdessä parhaat vastaukset. Samalla opit ymmärtämään toimittajan työympäristön asettamia vaatimuksia ja median pelisääntöjä.

Teemme valmennukset mieluiten oikeassa tv­-studiossa Helsingin keskustassa, jolloin harjoituksissa päästään parhaiten kiinni paineen alla toimimiseen. Ammatilaistekniikka antaa myös parhaat mahdollisuudet syventyä omaan esiintymiseen ja sen kehittämiseen.

Jokainen mediavalmennus räätälöidään tarkasti osanottajien todellisiin haasteisiin ja ajankohtaisasioihin vastaavaksi. Osallistujat saavat aina tehdä useita erilaisia harjoituksia. Kaikki valmennettavamme saavat yksilöllisen palautteen.

Mediavalmennuksen ryhmäkoko on enintään 6 henkeä, jotta jokainen osanottaja saa siitä riittävän henkilökohtaisen hyödyn. Toki räätälöimme myös yksilövalmennuksia esimerkiksi äkillisissä kriisi- tai muutostilanteissa. Nämä valmennukset toteutetaan joko toimistollamme tai asiakkaan tiloissa myös hyvin pikaisella aikataululla.