Janne Huovila

“Janne auttaa asiantuntijoita ja johtajia kasvamaan vaikuttajiksi. Janne on väitellyt tohtoriksi retoriikan alueelta. Hän on vakuuttava esiintyjä, joka syttyy siitä, kun saa asiantuntijat ja johtajat näkemään itsensä uusin – viestinnällisin – silmin.  ”

Viestintästrategi
+358 50 363 6278
janne.huovila@ahjocomms.fi

Eva Torra

”Certified Business Coach Eva valmentaa esimiehiä ja johtoryhmiä viestintä- ja vuorovaikutustaidoissa, itsetuntemuksessa ja muutoksessa vahvalla kokemuksella johtotehtävistä. Eva on mukaansatempaava esiintyjä suomeksi ja englanniksi.”

Viestintästrategi, partneri
+358 40 5933 806
eva.torra@ahjocomms.fi

Janne Malinen

“Yleistä kirjallisuustiedettä pääaineenaan opiskellut Janne vetää Ahjolla media- ja kriisivalmennuksia ja tekstiklinikoita. Kokemukset toimittajan työstä sekä kustannusalalta antavat Jannelle kokonaisvaltaisen valmennusnäkemyksen itsensä ilmaisuun.  Janne on rauhallinen ja vakuuttava valmentaja.

Johtava konsultti
+358 50 365 9151
janne.malinen@ahjocomms.fi

Gia Forsman-Härkönen

“Gialla on pitkä tausta viestinnän johtotehtävissä. Hän valmentaa kohderyhmää puhuttelevasta viestinnästä ja median kanssa toimimisesta. Kriisi- ja somevalmennukset sujuvat myös sulavasti. Gia hoitaa valmennukset niin suomeksi, på svenska and in English.”

Vanhempi viestintäkonsultti
+358 50 324 30 78
gia.forsmanharkonen@ahjocomms.fi

Sari-Liia Tonttila

”Sari-Liia valmentaa johtoryhmiä ja viestijöitä vahvalla kokemuksella kriisiviestinnästä. Sari-Liialla on toimittajatausta sekä rautainen kokemus useiden organisaatioiden akuuteista kriisitilanteista, kriiseihin valmistautumisesta ja simulaatioista.”

Toimitusjohtaja, perustaja
+358 500 659 300
sari-liia.tonttila@ahjocomms.fi

 

Valmennukset

Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat oleellinen osa johtamista, asiantuntijan työtä ja vaikuttamista. Työelämän supervoimia, joita oppii tehokkaimmin harjoittelemalla. 

Valmennuksemme tarjoavat haastavan, mutta kannustavan harjoitteluympäristön. Valmentajien rakentava palaute vie eteenpäin ja antaa työkaluja parantaa omia viestisisältöjä ja -taitoja.

Lue lisää ja ota yhteyttä sivun alalaidasta:

Mediavalmennukset

Tekstiklinikka

Sosiaalisen median valmennukset

Kriisiviestinnän valmennukset

Muutosviestinnän valmennukset

Henkilökohtainen johdon coaching

Esiintymisvalmennus