Janne Huovila

“Janne auttaa asiantuntijoita ja johtajia kasvamaan vaikuttajiksi. Janne on väitellyt tohtoriksi retoriikan alueelta. Hän on vakuuttava esiintyjä, joka syttyy siitä, kun saa asiantuntijat ja johtajat näkemään itsensä uusin – viestinnällisin – silmin.  ”

Viestintästrategi
+358 50 363 6278
janne.huovila@ahjocomms.fi

Sanna Mämmi

”Sannan valmennustausta on laaja, esiintymisestä  radio- ja tv-työhön. Sanna on karismaattinen esiintyjä ja puhuja. Sanna valmentaa lisäksi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vaikutuksista vuorovaikutustaitoihin.”

Vanhempi viestintäkonsultti
+358 40 164 5401
sanna.mammi@ahjocomms.fi

Eva Torra

”Certified Business Coach Eva valmentaa esimiehiä ja johtoryhmiä viestintä- ja vuorovaikutustaidoissa ja muutoksessa vahvalla kokemuksella johtotehtävistä. Eva on myös mukaansatempaava esiintyjä suomeksi ja englanniksi.”

Viestintästrategi, partneri
+358 40 5933 806
eva.torra@ahjocomms.fi

Janne Malinen

“Yleistä kirjallisuustiedettä pääaineenaan opiskellut Janne vetää Ahjolla media- ja kriisivalmennuksia ja tekstiklinikoita. Kokemukset toimittajan työstä sekä kustannusalalta antavat Jannelle kokonaisvaltaisen valmennusnäkemyksen itsensä ilmaisuun.  Janne on rauhallinen ja vakuuttava valmentaja.

Johtava konsultti
+358 50 365 9151
janne.malinen@ahjocomms.fi

Gia Forsman-Härkönen

“Gialla on pitkä tausta viestinnän johtotehtävissä. Hän valmentaa kohderyhmää puhuttelevasta viestinnästä ja median kanssa toimimisesta. Kriisi- ja somevalmennukset sujuvat myös sulavasti. Gia hoitaa valmennukset niin suomeksi, på svenska and in English.”

Vanhempi viestintäkonsultti
+358 50 324 30 78
gia.forsmanharkonen@ahjocomms.fi

Johanna Otranen

“Johannalla on pitkä kokemus vaativista viestinnän tehtävistä. Hän on valmentanut niin johtoa kuin asiantuntijoita vaikuttavaan viestintään mediassa, somessa ja kriisiviestintätilanteissa. Johannan positiivinen valmennustapa luo rohkaisevan ilmapiiriin valmennuksiin.”

Vanhempi viestintäkonsultti
+358 40 747 2461
johanna.otranen@ahjocomms.fi

Valmennukset

Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat oleellinen osa johtamista, asiantuntijan työtä ja vaikuttamista. Työelämän supervoimia, joita oppii tehokkaimmin harjoittelemalla. 

Valmennuksemme tarjoavat haastavan, mutta kannustavan harjoitteluympäristön. Valmentajien rakentava palaute vie eteenpäin ja antaa työkaluja parantaa omia viestisisältöjä ja -taitoja.

Lue lisää ja ota yhteyttä sivun alalaidasta:

Mediavalmennukset

Tekstiklinikka

Sosiaalisen median valmennukset

Kriisiviestinnän valmennukset

Muutosviestinnän valmennukset

Henkilökohtainen johdon coaching