Hyvät viestintätaidot ovat oleellinen osa johtamista, asiantuntijan työtä ja vaikuttamista. Tehokkaimmin niitä oppii harjoittelemalla. Kaikkein menestyksekkäintä on harjoitella säännöllisesti, ja etenkin aina ennen kriittisiä muutostilanteita. Viesti on silloin kirkas, käytettiin sitä sitten somessa, sisäisessä viestinnässä, vaikuttajaviestinnässä, mediaviestinnässä ja sidosryhmätilanteissa.

Valmennuksemme tarjoavat haastavan, mutta silti turvallisen  harjoitteluympäristön. Kouluttajien rakentava palaute vie eteenpäin ja antaa työkaluja parantaa omia viestisisältöjä ja -taitoja.

Räätälöimme osallistujien ja organisaatioiden kulloisiinkin tarpeiseen muun muassa mediavalmennuksia, viestivalmennuksia, esiintymisvalmennuksia ja neuvottelutaidon koulutuksia. Muutosviestinnän koulutus valmistaa esimiehiä uusiin tilanteisiin.

Sosiaalisen median valmennuksissa harjoitellaan joko yksittäisen kanavan käyttöä tai sosiaalisen median hyödyntämistä laajemmin. Tyypillisin somevalmennusmuoto on työpaja.

Tekstipajoissa asiantuntijat saavat sparrausta parempaan kirjoittamiseen. Se toimii myös viestintäväen preppaajana.

Kriisiviestinnän simulaatioita toteutamme monin eri tavoin, mutta yhteistä niille on aina todellinen tekeminen. Simulaatioissa luomme olosuhteet, joissa pääsee toimimaan todentuntuisen kriisitilanteen aiheuttamien haasteiden parissa.

Lue lisää:

Mediavalmennukset

Tekstiklinikka

Kriisiviestinnän valmennukset