Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin sekä valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.

Webinaarit

Edessäsi on Ahjo-blogi. Viestintä on paitsi työtämme, myös osa jokapäiväistä elämää. Blogissa käsitellään molempia.

Ilmainen tallenne: Näin viestit ja jaksat paremmin etäjohtajana

Palaverit ovat tuplaantuneet ja vuorovaikutus on haasteellista. Miten viestiä ja vuorovaikuttaa paremmin työyhteisön ”uudessa normaalissa”?

Tässä maksuttomassa Master Class webinaarissa Ahjon strategi Eva Torra valottaa työyhteisöviestinnän muutosta koronan aikana ja sen jälkeen:

  • Miten suomalaisten arvot ovat muuttuneet 2020 aikana
  • Miten johtaminen ja odotukset työelämälle ovat muuttuneet 2020 aikana
  • Miten viestiä ja vuorovaikuttaa uudessa normaalissa

Voit esittää Evalle kysymyksiä webinaarin esityksen jälkeen. Webinaarista tehdään tallenne, joka lisätään tälle sivulle webinaarin jälkeen.

 

Haluatko kuulla jatkossa tulevista ilmaisista webinaareistamme? Uutiskirjeemme kokoaa tiedot hyvissä ajoin tulevista tapahtumistamme. Sivun alareunasta löydät uutiskirjeemme tilauspainikkeen!

Jaa artikkeli

Ahon Webinaari hybridiviestintä ja -johtaminen

Hybridiviestintä ja -johtaminen

Tule linjoille tiistaina 29.11. klo 9–10 kuuntelemaan Ahjon ilmaista webinaaria hybridiviestinnästä ja -johtamisesta. Ilmoittaudu webinaariin täällä! Ahjon kokeneet viestintäkonsultit Laura Vuorio-Kuokka ja Eva Torra keskustelevat ja haastavat webinaarissa seuraavia käsityksiä:

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä

Viestintää, jolla on vaikutusta.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!