Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin ja valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.
Webinaarit

Edessäsi on Ahjo-blogi. Viestintä on paitsi työtämme, myös osa jokapäiväistä elämää. Blogissa käsitellään molempia.

Ilmainen tallenne: Löydä kilpailuetu ja viesti kirkkaasti

Isolla osaa yrityksiä ei ole selkeää strategiaa, puhumattakaan sen kirkkaasta viestinnästä. Vain 50% johtajista kertoo saaneensa riittävästi koulutusta vuorovaikutus- ja viestintätaidoissa. 

Johtaminen on viestintää ja ilman kilpailuetua on vaikea viestiä erottuvasti. Kilpailuetu on löydettävissä ja strategiasta voi viestiä kirkkaasti. 19.1.2021 järjestetty webinaarimme Löydä kilpailuetu ja viesti kirkkaasti kertoo, miten. Webinaarin puhujina olivat Ahjon hallituslaiset Markku Vierula sekä Esa Kinnunen.

 

Markku Vierula on yrittäjä, tietokirjailija, konsultti, luova suunnittelija ja luennoitsija. Hän piti maaliskuussa 2021 julkaistavaa kilpailuetuaiheista tietokirjaansa pohjustavan puheenvuoron: Miten kilpailuetu löytyy ja miksi sellainen pitäisi olla?

 

Esa Kinnunen on businessenkeli, sijoittaja, kasvuyritysten hallitusammattilainen sekä Nordcloud-yhtiön perustaja. Ahjon strategi-partneri Eva Torra haastatteli Kinnusta aiheesta: Mikä on johtajan rooli strategian viestimisessä ja miten se tehdään?

 

Katso alta ilmainen webinaaritallenne!

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ota yhteyttä

Viestintää, jolla on vaikutusta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!