Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin ja valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.
Näkemyksiämme

Edessäsi on Ahjon blogi. Viestintä on paitsi työtämme, myös osa jokapäiväistä elämää. Blogissa käsitellään molempia.

Kriisiviestinnän asiantuntija kriisin keskellä

Me Ahjolla olemme mokanneet. Meillä on ollut käynnissä useampi rekrytointiprosessi tämän kevään aikana, ja olemme halunneet hoitaa rekrytointiprosessit anonyymisti tietoturvasta huolehtien. Anonyymin ja tietoturvallisen rekrytoinnin varmistamiseksi olemme ottaneet käyttöön erillisen rekrytointisivuston. Meidän rekrytointisivustomme tietosuoja-asetukset ovat kuitenkin olleet säädettynä liian tiukalle. Järjestelmä poisti automaattisesti osan hakijoista tiedot liian aikaisin. Emme siis voineet ilmoittaa osalle hakijoista rekryprosessin etenemisestä. 
 
Olemme kiitollisia jokaisesta hakijasta, ja meille on tärkeää se, miten hakija kokee rekrytointiprosessin. Meillä on ollut kovatasoisia hakijoita, jonka vuoksi päätöksenteossa on kestänyt poikkeuksellisen kauan. Pahoittelemme, että meiltä ei ole lähtenyt viestiä kaikille hakijoille rekrytoinnin etenemisestä, vaikka tarkoituksenamme on ollut pitää jokainen hakija tilanteen tasalla.
 
Aiomme jatkossakin rekrytoida anonyymisti, sillä yhdenvertaisuuden edistäminen on meille keskeinen arvo. Pidämme tärkeänä, että meille voi hakea jokainen taustasta riippumatta. Ikävä kyllä tässä tilanteessa anonymiteetti tekee järjestelmästä poistuneiden hakijoiden tavoittamisesta mahdotonta, jonka vuoksi toivomme, että tämä viesti tavoittaa heidät. Me myös arvostamme hakijoidemme tietosuojaa, jonka vuoksi koemme tarpeellisena, että tiedot poistetaan järjestelmästämme sen jälkeen, kun niille ei ole enää käyttöä. Jatkossa pyrimme löytämään kultaisen keskitien, jonka avulla hakijan yksityisyydensuoja säilyy ja tietosuojalakia noudatetaan, mutta niin, että kykenemme tarvittaessa olemaan yhteyksissä hakijoihin ja avoimesti kertomaan rekrytoinnin etenemisestä. 
 
Kukaan ei ole immuuni kriiseille, ei edes kriisiviestinnän asiantuntijat. Haluamme olla avoin, rehellinen ja suoraselkäinen työnantaja, johon työnhakijat voivat luottaa. Tämän vuoksi halusimme viestiä tapahtuneesta mahdollisimman pian ja tosiasiat tunnustaen. Me näemme tapahtuneen myös mahdollisuutena kehittää rekrytointiprosessiamme sekä myös itseämme työnantajana. Toivommekin, että julkitulomme kannustaa myös muita yrityksiä ottamaan askelia hakijaystävällistä ja tietoturvallista rekrytointia kohden.

 

Ahjon rekrytiimi

Jaa artikkeli

kahden ihmisen kädet antamassa toisilleen fistbumpin

Ahjo nousi roimasti Taloustutkimuksen imagotutkimuksessa 2021

Viestintätoimistojen imagotutkimuksessa selvitettiin viestinnästä vastaavien päättäjien näkemyksiä viestintätoimistokentästä. Tutkimuksessa arvioitiin 30:n viestintäalan yrityksen tunnettuutta, valintakriteerejä ja yhteistyön sujuvuutta. Ahjo Communications sijoittui asiakassuosituksessa kymmenen parhaan joukkoon ja kasvatti tunnettuuttaan sekä yleisarvosanaansa

LUE LISÄÄ

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!