Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin ja valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.
Näkemyksiämme

Edessäsi on Ahjo-blogi. Viestintä on paitsi työtämme, myös osa jokapäiväistä elämää. Blogissa käsitellään molempia.

Kirjavinkit kesälomalle

Kesä on minulle lukemisen aikaa. Varsinkin keskikesä, kun kasvimaa on valmis ja kitketty. Silloin on hyvää aikaa rentoutua ja uppoutua kirjojen maailmaan.

Kokosin lempikirjojani tähän, mikäli jollain on kirjalista tyhjänä ja haluaisi jotain kiinnostavaa luettavaa mökin terassille. Itse tykkään lukea kesälomalla hyvinkin erilaisia kirjoja – kaunokirjallisuudesta tietokirjallisuuteenkin. Näin ollen listauksesta löytyy muun muassa feministinen romaani, historiallisesti suuntautunut sosiologian väitöskirjatutkimus sekä menestystrillerikin.

Seitsemän kirjavinkkiä kesään:

Risto Siilasmaa: Paranoidi Optimisti – Näin johdin Nokiaa murroksessa oli yksi vuoden kohutuimpia suomalaisia tietokirjoja. Se on muuttanut ajatteluamme hallitustyöskentelystä ja tuonut siihen välittämisen kulttuurin. Draaman kaaret ja juonellisuus vievät kirjaa kaunokirjallisuuden puolelle.

Elena Ferrante: Napoli-sarja on yksi vuosikymmenen ilmiö. Hypetetyn mysteerikirjailijan nimi on pseudonyymi. Voisiko kirjailija ollakin mies? Romaanit kertovat kuohunnasta yhteiskunnassa, kulttuurien välisistä eroista ja vahvoista naisista. Kirjailija ei ole ollut aivan hiljaa. Hän on osallistunut julkiseen keskusteluun kirjeidensä kautta.

Alex Schulman: Unohda minut on ruotsalaisen toimittajan ja mediapersoonan vaikuttavasti ja kauniistikin kirjoitettu kertomus, joka perustuu Schulmanin omiin kokemuksiin alkoholistiäidin lapsena.

Chris Anderson: Ted Talks The Official Ted Guide to Public Speaking kertoo esimerkein maailman parhaiden puhujien tekniikoista esimerkiksi Experience Simulator-tekniikasta.

Marjo Liukkonen: Hennalan naismurhat 1918 kulkee historiatrendin aallonharjalla. Tämä kirja herätti pienimuotoisen sensaation ilmestyessään, kun Helsingin Sanomat lyttäsi sen. Osa historiafaneista otti sen kuitenkin ylistäen vastaan.

Minna Rytisalo: Rouva C. on koukuttava kertomus Minna Canthin nuoruudesta ja avioliitosta. Jos pidät tosielämäpohjaisista romaaneista, tämä voi olla sinulle.

Max Seeck: Uskollinen lukija on kansainvälinen menestystrilleri, jonka juoni etenee piinallisen kiduttavasti ovelien harhautusten ja aitojen cliffhangereiden kautta eteenpäin. Ai niin, unohdinko sanoa, että Seeck todistaa, että kaikki hyvät trillerit eivät tule Ruotsista. Seeck on helsinkiläinen markkinointialan yrittäjä, elokuvatuottaja ja käsikirjoittaja.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!