Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin ja valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.
Näkemyksiämme
Edessäsi on meidän Ahjo blogi. Viestintä on paitsi työtämme, myös osa jokapäiväistä elämää. Blogissa käsitellään molempia.

Ignite Society on Suomen ensimmäinen digital public affairs -toimisto

Lobbaaminen kabineteissa ei yksinään riitä. Tulevaisuus rakennetaan siellä, missä ihmiset ovat. Internetissä.

Ahjo Communicationsin perustaja Sari-Liia Tonttila ja ruotsalainen rakettimaisen kasvun tehnyt Reform Society perustivat yhteisyrityksen Helsinkiin. Reform Society on kampanjoinnin ja digitaalisen yhteiskunnallisen vaikuttamisen edelläkävijä Ruotsissa ja kasvaa kaikissa pohjoismaissa. Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimetty Daniel Jyllikoski.

“Puolueiden ja järjestöjen jäsenmäärät ovat laskeneet, mutta ihmisten halu vaikuttaa ei ole kadonnut minnekään. Kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin on kasvanut ja kansalaismielipide ohjaa yhä useammin päätöksentekoa”, sanoo Ahjon toimitusjohtaja, Ignite Societyn hallituksen puheenjohtaja Sari-Liia Tonttila.

“Kansalaisyhteiskunta ja yritykset kaipaavat diginatiivia ja politiikkaa ymmärtävää toimistokumppania. Uuden sukupolven konsultin täytyy sekä tuntea yhteiskunnallisen päätöksenteon prosessit että osata soveltaa uusinta Internet-tutkimusta ja hyödyntää markkinointiteknologiaa“, toteaa Ignite Societyn toimitusjohtaja Daniel Jyllikoski.

Jyllikoski on aiemmin työskennellyt markkinointi- ja viestintäkonserni Publiciksen johtotehtävissä Suomessa, Foodoran markkinointi- ja viestintäpäällikkönä ja toiminut mm. Juhana Vartiaisen kampanjoiden digistrategina.

Jaa artikkeli

kahden ihmisen kädet antamassa toisilleen fistbumpin

Ahjo nousi roimasti Taloustutkimuksen imagotutkimuksessa 2021

Viestintätoimistojen imagotutkimuksessa selvitettiin viestinnästä vastaavien päättäjien näkemyksiä viestintätoimistokentästä. Tutkimuksessa arvioitiin 30:n viestintäalan yrityksen tunnettuutta, valintakriteerejä ja yhteistyön sujuvuutta. Ahjo Communications sijoittui asiakassuosituksessa kymmenen parhaan joukkoon ja kasvatti tunnettuuttaan sekä yleisarvosanaansa

LUE LISÄÄ

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!