Näkemyksiämme

Edessäsi on Ahjon blogi. Viestintä on paitsi työtämme, myös osa jokapäiväistä elämää. Blogissa käsitellään molempia.

Ignite Society on Suomen ensimmäinen digital public affairs -toimisto

Lobbaaminen kabineteissa ei yksinään riitä. Tulevaisuus rakennetaan siellä, missä ihmiset ovat. Internetissä.

Ahjo Communicationsin perustaja Sari-Liia Tonttila ja ruotsalainen rakettimaisen kasvun tehnyt Reform Society perustivat yhteisyrityksen Helsinkiin. Reform Society on kampanjoinnin ja digitaalisen yhteiskunnallisen vaikuttamisen edelläkävijä Ruotsissa ja kasvaa kaikissa pohjoismaissa. Yhtiön toimitusjohtajaksi on nimetty Daniel Jyllikoski.

“Puolueiden ja järjestöjen jäsenmäärät ovat laskeneet, mutta ihmisten halu vaikuttaa ei ole kadonnut minnekään. Kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin on kasvanut ja kansalaismielipide ohjaa yhä useammin päätöksentekoa”, sanoo Ahjon toimitusjohtaja, Ignite Societyn hallituksen puheenjohtaja Sari-Liia Tonttila.

“Kansalaisyhteiskunta ja yritykset kaipaavat diginatiivia ja politiikkaa ymmärtävää toimistokumppania. Uuden sukupolven konsultin täytyy sekä tuntea yhteiskunnallisen päätöksenteon prosessit että osata soveltaa uusinta Internet-tutkimusta ja hyödyntää markkinointiteknologiaa“, toteaa Ignite Societyn toimitusjohtaja Daniel Jyllikoski.

Jyllikoski on aiemmin työskennellyt markkinointi- ja viestintäkonserni Publiciksen johtotehtävissä Suomessa, Foodoran markkinointi- ja viestintäpäällikkönä ja toiminut mm. Juhana Vartiaisen kampanjoiden digistrategina.

Jaa artikkeli

Viestinnän merkitys ja Ahjo kasvaa

Viestinnän merkitys tulee kasvamaan, näin arvioivat johtajat kyselyssämme tänä vuonna. Näemme saman. Tältä pohjalta olemme valmistelleet tulevien vuosien suuntaa hallituksessa ja oman porukan kanssa. Megatrendit muokkaavat työelämän toimintaympäristöä: työelämä on

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kuvaa lyhyesti mihin tarvitset apua. Palaamme pikapuoliin!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voit myös varata ajan 15min pikakonsultointiin tai käyttää chatia.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!