Webinaarit

Edessäsi on Ahjo-blogi. Viestintä on paitsi työtämme, myös osa jokapäiväistä elämää. Blogissa käsitellään molempia.

Hankeviestinnän ABC – näin rakennat hyväksyntää muutokselle

Vaikuttavan toiminnan tueksi tarvitaan viestintää. Hankeviestintää tehdään, jotta saadaan imua ja hyväksyntää tulevalle muutokselle. Pitkän linjan hankeviestijä Erja Lohikoski ja Ahjon hankeviestintäasiakkuuksista vastaava Sari-Liia Tonttila kertovat, mistä hyvä hankeviestintä muodostuu. Katso webinaarin tallenne alta.

Asiantuntijat

Sari-Liia vastaa Ahjolla hankeviestinnän asiakkuuksista ja johtaa Väyläviraston eri hankkeiden viestintää. Hankkeisiin voi liittyä vastarintaa, mutta varautumisen mestari Sari-Liia osaa viestiä tulevista hankkeista niin, että ihmiset ehtivät valmistautua henkisesti muutokseen. Tilanteen päällä on pysyttävä: tietoa täytyy jakaa jo ennen kuin kukaan ehtii edes kysyä. 


Erja on pitkän linjan viestijä ja erityisesti kotonaan projektien ja hankkeiden tekijänä. Oli kyse sitten liiketoimintastrategian suunnittelusta ja viemisestä arkeen tai hallitusohjelmahankkeen viestinnästä, sama projekti-ihmisen ote pitää. Kokemus on osoittanut, että jokaisen tuloksia aikaan saaneen hankkeen takana on suunnitelmallinen ja kaikki sidosryhmät osallisina pitävä viestintä – hankkeen jälkeistä viestintää unohtamatta. Erjan motto ”pää pilvissä, katse horisontissa, jalat maassa ja kädet savessa” kiteyttää hankeviestijän tärkeimmät ohjenuorat. Tällä hetkellä Erja tekee viestintää Yrityksen digitalous -hankkeessa Patentti- ja rekisterihallituksessa.

Jaa artikkeli

Ahon Webinaari hybridiviestintä ja -johtaminen

Hybridiviestintä ja -johtaminen

Ahjon kokeneet viestintäkonsultit Laura Vuorio-Kuokka ja Eva Torra keskustelevat ja haastavat webinaarissa seuraavia käsityksiä: Hybridi on työelämän pelastaja, johtaja ei onnistu yksin ja dialogin tavoite ei ole yksimielisyys. Asiantuntijat Laura

LUE LISÄÄ

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja kuvaa lyhyesti mihin tarvitset apua. Palaamme pikapuoliin!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voit myös varata ajan 15min pikakonsultointiin tai käyttää chatia.

Ota yhteyttä

Viestintää, jolla on vaikutusta.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!