Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin sekä valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.

Webinaarit

Edessäsi on Ahjo-blogi. Viestintä on paitsi työtämme, myös osa jokapäiväistä elämää. Blogissa käsitellään molempia.

Hankeviestinnän ABC – näin rakennat hyväksyntää muutokselle

Vaikuttavan toiminnan tueksi tarvitaan viestintää. Hankeviestintää tehdään, jotta saadaan imua ja hyväksyntää tulevalle muutokselle. Pitkän linjan hankeviestijä Erja Lohikoski ja Ahjon hankeviestintäasiakkuuksista vastaava Sari-Liia Tonttila kertovat, mistä hyvä hankeviestintä muodostuu. Katso webinaarin tallenne alta.

Asiantuntijat

Sari-Liia vastaa Ahjolla hankeviestinnän asiakkuuksista ja johtaa Väyläviraston eri hankkeiden viestintää. Hankkeisiin voi liittyä vastarintaa, mutta varautumisen mestari Sari-Liia osaa viestiä tulevista hankkeista niin, että ihmiset ehtivät valmistautua henkisesti muutokseen. Tilanteen päällä on pysyttävä: tietoa täytyy jakaa jo ennen kuin kukaan ehtii edes kysyä. 


Erja on pitkän linjan viestijä ja erityisesti kotonaan projektien ja hankkeiden tekijänä. Oli kyse sitten liiketoimintastrategian suunnittelusta ja viemisestä arkeen tai hallitusohjelmahankkeen viestinnästä, sama projekti-ihmisen ote pitää. Kokemus on osoittanut, että jokaisen tuloksia aikaan saaneen hankkeen takana on suunnitelmallinen ja kaikki sidosryhmät osallisina pitävä viestintä – hankkeen jälkeistä viestintää unohtamatta. Erjan motto ”pää pilvissä, katse horisontissa, jalat maassa ja kädet savessa” kiteyttää hankeviestijän tärkeimmät ohjenuorat. Tällä hetkellä Erja tekee viestintää Yrityksen digitalous -hankkeessa Patentti- ja rekisterihallituksessa.

Jaa artikkeli

Ota yhteyttä

Viestintää, jolla on vaikutusta.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!