Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin ja valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.
Webinaarit

Edessäsi on Ahjo-blogi. Viestintä on paitsi työtämme, myös osa jokapäiväistä elämää. Blogissa käsitellään molempia.

Esimiehen vuorovaikutuksen ABC – itsetuntemus ja johtaminen muutoksessa

Muutoksessa kaikki korostuu – niin oma tapasi reagoida ja käyttäytyä muutoksessa kuin tapasi viestiä tilanteessa. Miten käyttäydyt paineen alla? Miten vuorovaikutustyylisi muuttuu? Miten muut sinut kokevat? Tässä webinaarissa tutustutaan erilaisiin vuorovaikutustyyleihin, käydämme läpi muutoksen eri vaiheet sekä ihmisten erilaiset tarpeet johtamiselle ja esimiestyölle muutoksen eri vaiheissa.

Opit tunnistamaan paremmin itsesi ja johtamaan muutosta paremmin, kun tunnistat myös erilaista käyttäytymistä muutoksessa.

Webinaarin pitää Ahjon strategi ja valmentaja Eva Torra, Certified Business Coach, joka valmentaa esimiehiä ja johtoryhmiä viestintä- ja vuorovaikutustaidoissa, itsetuntemuksessa ja muutoksessa vahvalla kokemuksella johtotehtävistä. Eva on energinen ja mukaansatempaava valmentaja, jolta saat hyviä vinkkejä esimiestyöhön.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ota yhteyttä

Viestintää, jolla on vaikutusta.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!