Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin sekä valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.

Näkemyksiämme

Edessäsi on Ahjon blogi. Viestintä on paitsi työtämme, myös osa jokapäiväistä elämää. Blogissa käsitellään molempia.

Ahjo ja Haaga-Helia selvittivät suomalaisten viestijöiden kohtaamia haasteita työelämässä

Halusimme Ahjolla selvittää, minkälaisia haasteita ja potentiaalisia kehityskohteita suomalaiset viestijät näkivät yhteisöviestinnässä tällä hetkellä ja tulevaisuudessa. Ahjon ja Haaga-Helian toteuttamaan kyselytutkimukseen osallistui 114 viestinnän parissa työskentelevää henkilöä eri toimialoilta. Tutkimuksessa kerättiin tietoa myös koronapandemian vaikutuksesta viestintään sekä viestinnän saavutettavuuden ja monimuotoisuuden toteutumisesta.

 

Ahjolla uskomme faktapohjaiseen ja näkemykselliseen viestintään. Tämä tutkimus antaa suuntaa uusille palveluillemme ja kehitystyöllemme”, kommentoi Ahjon toimitusjohtaja Sari-Liia Tonttila.



Tutkimuksesta kävi ilmi, että lähes 80 % vastaajista koki viestinnän työmäärän kasvaneen kuluneen kahden vuoden aikana. Samalla vastaajista jopa 60 % oli sitä mieltä, että viestinnän resursseja ei oltu lisätty suhteessa kasvaneeseen työkuormaan. 

 

Katso mitä muuta tutkimuksesta selvisi täältä.

Jaa artikkeli

Valmentajakonkari vaihtoi Kaikun Ahjoon

Laura Vuorio-Kuokka vaihtoi Kaikun Ahjoon. Hän vahvistaa osaamisellaan Ahjon nykyistä valmentavaa liiketoimintaa ja perustaa Ahjoon uuden liiketoiminta-alueen. Vuorio-Kuokka valmentaa Ahjon asiakkaita paremmiksi viestijöiksi. Hän on työskennellyt aikaisemmin mittavalla urallaan julkisen

LUE LISÄÄ

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!