Mikäli Wiion lait pitävät paikkansa, viestintä epäonnistuu aina. Niin epäonnistuu myös yhä useampi parisuhde – osittain samoista syistä. Paremmin toimivan viestinnän avulla karille ajautunut parisuhde on kuitenkin mahdollista elvyttää.

Valtaosa viestintätoimistojen asiakaskunnasta koostuu yrityksistä ja organisaatioista. Kuitenkin miljoonat suomalaiset yksityishenkilöt kamppailevat parisuhteissaan kommunikaatioon liittyvän ongelman parissa, johon loogisin apu löytyisi viestintätoimistosta. Keskinäinen viestintä ei aina onnistu, mutta konsultin avulla kireinkin umpisolmu on mahdollista saada auki.

Ahjo haluaa saada aikaan muutoksen suomalaisten murheellisiin erotilastoihin ja tarjoaa konsulttejaan tulehtuneiden parisuhteiden viestinnän avuksi uuden rakkausviestintä-palvelunsa myötä.

”Ahjon toimintaa määrittävät kolme arvoa: laatu, rohkeus ja rakkaus. Suurin niistä on rakkaus. Nämä arvot ovat tärkeitä niin liiketoiminnassa, mutta yhtä lailla parisuhteissa. Suomalaisten kynnys mennä parisuhdeterapiaan on korkea, mutta viestintäkonsultin antama apu tarjoaa ongelmaan kauan kaivatun ratkaisun. Maailmalla vastaavat palvelut ovat hyvin suosittuja, joten olen varma, että Suomessakin tästä tulee jymymenestys!”, Ahjon toimitusjohtaja Heini Hirvonen toteaa.

Ahjon konsultit kartoittavat aluksi parisuhteen tilan kattavalla taustatyöllä viettäen yhden päivän osapuolten yhteisessä asunnossa mahdollisimman puolueettomana tarkkailijana. Viestinnällisiin ongelmakohtiin pureudutaan tämän jälkeen työpajan muodossa, jonka jälkeen luodaan strateginen suunnitelma sekä aikataulu kommunikointitoimenpiteille. Kun spontaani dialogi uupuu, on tarve ajastetulle ja yhdessä sovitulle viestinnälle, jolla rakkaus saadaan roihahtamaan uusiin liekkeihin.  

”Rakkausviestinnän avulla parisuhteeseen on mahdollista löytää uutta kipinää, kun kumpikin osapuoli tietää, mitä sanoa ja mistä toinen syttyy. Koemme olevamme yhtä aikaa viestinnän ja rakkauden sanansaattajia. Siksi olemme hinnoitelleet palvelumme siten, ettei asiakkaille jää tunne, että viemme tuhkatkin pesästä”, Hirvonen jatkaa.

Ahjon hehkuvan kuumassa tulipesässä rakkauskonsultit ovat valmiita takomaan intohimon takaisin parisuhteisiin ja sytyttämään hekuman väreet hiipuneeseen hiillokseen. Standardipalvelun ohella asiakkailla on mahdollisuus lisätä kokonaispakettiin myös makuuhuonesanastolla varustettuja viestintäpalveluja.


Lisätietoja
Heini Hirvonen, Ahjo Communications
Toimitusjohtaja, partneri
Puh. +358 40 518 7959
heini.hirvonen@ahjocomms.fi