Haemme kasvavaan tiimiimme viestintäkonsulttia niin terveys- ja hyvinvointialan kuin julkishallinnon asiakkuuksiin.

Tule meidän työkaveriksi!

Ahjossa saat työkavereiksi innostuneita, luovia, näkemyksellisiä kollegoita, joiden mielestä arvopohjaisuus on osa jokaisen yrityksen strategiaa. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme rakentaa heidän kanssaan yhdessä vastuullisempaa ja parempaa maailmaa strategian, johtamisen ja viestinnän keinoin.

Olemme joustava työyhteisö, jossa kannustamme oman työn johtamiseen. Työrytmin ja -paikan voit määritellä oman arkesi mukaan – edes ulkomailla työskentely ei ole meille este. Ahjossa jokaisella on ammatillisen kehittymisen kautta mahdollisuus edetä vaativampiin työtehtäviin nopeallakin aikataululla. Opimme jatkuvasti uutta yhdessä asiakkaiden ja ahjolaisten kanssa, mutta myös kansainvälisen verkostomme ja koulutuksien kautta.
Toimistomme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, jonka viihtyisissä tiloissa päätämme yleensä yhdessä työviikon lasillisen äärellä.

Sinun ei toki tarvitse uskoa tätä kaikkea sokeasti, sillä meillä on todisteita. Vuoden 2019 GPTW-mittauksessa työntekijöistämme 97 % oli sitä mieltä, että Ahjossa on erittäin hyvä yhteishenki ja 92 % sanoi tämän olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme joukkoomme kahta viestintäkonsulttia terveys- ja hyvinvoinnin sekä julkishallinnon alan asiakkuuksiin. Sovit porukkaamme kuin kynä käteen, mikäli olet luonteeltasi positiivinen, ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen. Rakastat projektinhallintaa ja osaat sujuvasti pitää useita lankoja käsissäsi. Olet asiakaslähtöinen tiimipelaaja – valmiina auttamaan ja joustamaan tilanteen vaatiessa.

Nautit kirjoittamisesta ja tuotat laadukasta sisältöä. Viestinnän ja markkinoinnin eri kanavat ovat sinulle tuttuja. Sujuva englannin kielen taito on välttämättömyys. Kuulumme kansainväliseen Weber Shandwick -verkostoon, ja asiakkainamme on monia yrityksiä, jotka toimivat Suomen rajojen ulkopuolella. Ruotsin kielen taito on mukava bonus, jonka lisäksi aiempi kokemus viestintäkonsultin työstä on selkeä etu.

Koulutustausta ei ole meille ensisijainen kriteeri. Kokemuksesi ja osaamisesi merkitsee enemmän. Kaikkein tärkeintä ahjolaisille on, että olet hyvä tyyppi, jolla riittää huumorintajua, positiivista asennetta ja halua oppia uutta!

Mikäli haet terveys- ja hyvinvointialan viestintäkonsultiksi toivomme, että sinulla on 3-5 vuotta työkokemusta terveystoimialalta ja lääkeyritysten viestinnästä. Asiakkaitasi tulevat olemaan terveysalan yksityiset toimijat, kuten lääke- ja terveysteknologiayritykset sekä sairaalat.

Julkishallinnon viestintäkonsultilta toivomme vähintään viiden vuoden toimialakokemusta. Olet tehnyt töitä esimerkiksi infran, liikenteen tai kaupunkien parissa. Olet ollut mukana vähintään kahdessa yli viiden miljoonan euron arvoisessa julkisessa hankkeessa. Ahjon viestintäkonsulttina pääset tekemään töitä muun muassa Väylän, Jyväskylän kaupungin ja Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän kanssa.

Jos sisälläsi roihuaa ahjomainen palo tulevaisuuskestäville teemoille ja vastuulliselle viestinnälle, lähetä cv:si ja hakemuksesi toimitusjohtaja Heini Hirvoselle osoitteeseen rekry@ahjocomms.fi 31.1. mennessä. Paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Heini vastaa rekrytointiin liittyviin kysymyksiin 21.1.2020 klo 9–10 ja 24.1. klo 13–14 (puh. +358 40 518 7959).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *