Haaste: Innostaa päättäjiä terveydenhuollon uudistamiseen Suomen sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmä on remontissa. Miten saada asiantuntijat ja päättäjät vaihtamaan yhdessä näkemyksiä parhaista korjaustoimenpiteistä ja kannustaa heitä uudenlaisiin…

Haaste: Innostaa päättäjiä terveydenhuollon uudistamiseen

Suomen sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmä on remontissa. Miten saada asiantuntijat ja päättäjät vaihtamaan yhdessä näkemyksiä parhaista korjaustoimenpiteistä ja kannustaa heitä uudenlaisiin ratkaisuihin?

Ratkaisu: Keskustelufoorumi

Healthcare Executive Circle -keskustelufoorumi perustettiin seitsemän vuotta sitten kokoamaan alan vaikuttajat yhteen, Iso-Britannian suurlähetystön tiloihin. Vastuullamme ovat viitenä edellisenä vuonna olleet sekä seminaarin suunnittelu että käytännön järjestelyt.

Pfizerin, CGI:n ja Terveystalon isännöimä kutsuvierasseminaarin teema vaihtuu vuosittain. Keväällä 2016 keskusteltiin esimerkiksi terveydenhuollon tulevaisuudesta ja rohkeista ratkaisuista. Tilaisuudessa julkaistiin EVA:n pamfletti Seitsemän syytä sairauteen – Miksi terveydenhuolto ei toimi. Puheenjohtajana on useana vuonna toiminut Ahjon omistaja Sari-Liia Tonttila.

Tulokset: Runsaasti osallistujia ja korkea profiili

Seminaariin on osallistunut vuosittain monia keskeisiä suomalaisen terveydenhuollon päätöksentekijöitä ja vaikuttajia. Keskustelu ja ajatustenvaihto tilaisuuksissa on ollut vilkasta. Healthcare Executive Circle -seminaari on vakiinnuttanut paikkansa odotettuna asiantuntijatilaisuutena.