Haaste: Miten saada asiakkaita kansainvälisen median avulla? Suomalaisyritykset ja kansantalous tarvitsevat kipeästi jalansijaa kansainvälisillä markkinoilla. Coctio on suomalainen start-up, joka on suunnitellut luuliemen valmistukseen tarkoitetun…

Haaste: Miten saada asiakkaita kansainvälisen median avulla?

Suomalaisyritykset ja kansantalous tarvitsevat kipeästi jalansijaa kansainvälisillä markkinoilla. Coctio on suomalainen start-up, joka on suunnitellut luuliemen valmistukseen tarkoitetun linjaston elintarviketeollisuudelle. Yrityksen tavoitteena ovat kansainväliset markkinat etenkin Euroopassa.

Ratkaisu: Kattava mediapaketti ja suorat yhteydet ammattimedioihin

Kiteytimme Coction ydinviestit, uudistimme yrityksen nettisivut ja loimme suorat yhteydet esimerkiksi Britannian ja Saksan ammattimedioihin. Sivujen ulkoasusta vastasi Idealmarkkinointi.

Laadimme toimittajille kattavan mediapaketin, joka sisälsi tiedotteen, infografiikkaa, valokuvia ja Coction yritystarinan. Paketin lähettämisen jälkeen otimme tärkeimpiin toimittajiin vielä henkilökohtaisesti yhteyttä.

Tulokset: Lukuisia liidejä

Tulokset ilahduttavat. Useampi linjastosta kiinnostunut yritys on ottanut Coctioon yhteyttä luettuaan heistä kertovan lehtijutun. Nettisivun kävijämäärät ovat kasvaneet merkittävästi, ja niiden selkeyttä on kiitelty.