Poikkeusklinikka-palvelu kokoaa nopeasti tiedot tilanteen vaikutuksista. Kattavan tilannekuvan avulla saadaan pitävä pohja johtamiselle ja viestinnälle. Poikkeustilanteessa tarvitaan yrityksen koko verkoston tarkastelua, jotta tilanteen kaikki ulottuvuudet saadaan näkyviin.

Tilanneanalyysi käydään läpi johdon työpajassa, jonka pohjalta edetään johtamisen ja viestintätoimien suunnitteluun. Oikean suunnan varmistamiseksi tilannekuvaa päivitetään säännöllisesti ja päätettyjen toimien toteutumista seurataan selkeän mittariston avulla.

Tarpeen mukaan autamme viestimään myös esimerkiksi asiakkaille ja omalle henkilöstölle. Muutosta voi olla syytä tukea myös valmentamalla. Poikkeustilanteisiin varautumista tuemme esimerkiksi kriisiohjeistuksin ja simuloimalla kriisitilanteita.

Poikkeusklinikan avulla saatte nopeasti:

  • tilannekuvan tapahtuneesta,
  • eväät selkeän toimintasuunnitelman laatimiseen,
  • käyttöönne kriisijohtamisen menetelmät sekä
  • osaavan viestintäkumppanin rinnallenne.

Palvelun tuottavat yhteistyössä viestintäyhtiöt Ahjo ja Attention. Tarjoamme käyttöönne senioriosaamisemme sekä kokemuksemme lukemattomista kriisitilanteista ja erilaisista organisaatioista sekä julkisen hallinnon että yritysmaailman puolella.

 

Ota yhteyttä!