Miksi yritykset tarvitsevat mieleenpainuvia tarinoita ja taitavia tarinankertojia? Ihmiset ostavat mieluummin niiltä yrityksiltä, jotka pystyvät vastaamaan kysymykseen, miksi ostaisin sinulta, kuin niiltä, jotka vastaavat kysymykseen, mitä voisin ostaa sinulta.

Me autamme löytämään kiinnostavat kulmat viestiä ja luomaan organisaatiosi tarinan kiteytetyllä ja mieleenpainuvalla tavalla.

Oivallusten herättäminen toimii aina

Työpajatyöskentely on tehokas tapa sitouttaa työyhteisö yhteiseen tavoitteeseen. Lähtötilanteesta ja tavoitteista riippuen työpajoja voidaan järjestää yksi tai useampia.  

Työpajassa yhdistyy teoria ja käytäntö tavalla, joka tekee oppimisesta innostavaa ja tehokasta. Parhaat tulokset syntyvät yhteistyössä.

Hyödynnämme tarinankerronnassa myös muun muassa videoita, infografiikoita ja animaatioita. Parhaat markkinointikampanjat eivät ikuistu vain sanoina muistiimme, vaan kuvina verkkokalvoillemme.

Työpajan pohjalta voidaan työstää viestintästrategia, sisältöstrategia, somestrategia ja toimenpidesuunnitelmat, joiden avulla yritys saa konkreettiset työkalut käytännön työhön ja viestintään.

Ajatusjohtajuustyöpaja

Viestityöpaja

Sosiaalisen median työpaja