Merkityksen aikakausi – strateginen ajatusjohtajuus muuttaa maailmaa

Arvot ja merkitys ohjaavat entistä vahvemmin humaanin kuluttajan valintoja. Yrityksillä ja organisaatioilla on valta – ja vastuu muuttaa maailmaa.

Pamfletissamme kannustamme yrityksiä ja julkisia organisaatioita ottamaan vahvemman roolin yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemisessa. Strategisen viestinnän tulokset syntyvät arvopohjaisista ja merkityksellisistä teoista, jotka tehdään näkyviksi viestinnän avulla. Arvojohtaminen tulee ottaa kaiken tekemisen lähtökohdaksi, sillä maailma tarvitsee ajatusjohtajia kipeämmin kuin koskaan.
Nyt on aika näyttää, mitä on rohkeus seistä arvojen takana ja katsoa ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen. Ole siis rohkea – ja muuta maailmaa.

Voit ladata pamfletin heti ilman esitäytettäviä lomakkeita tai kirjautumista: klikkaa vain oheista painiketta, ota mukava asento ja käy lukemaan.

Jaa artikkeli

Inhimillisen johtajuuden aika

Moderni johtajuus ei ole titteli. Nykyajan johtaja välittää aidosti ihmisistä, on loistava viestijä, kuuntelija ja esiintyjä – niin yrityksen sisällä kuin viestiessään ulospäin. Etäjohtamisessa näitä taitoja tarvitaan erityisesti.

LUE LISÄÄ

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!