Autamme tekemään viestinnästä merkityksellistä ja vaikuttavaa. Luomme helppoutta ja selkeyttä viesteihin ja valmennamme viestimään. Meitä ohjaa palava rakkaus lajiin ja halu auttaa asiakkaitamme parempiin tuloksiin.

REKRY PÄÄLLÄ. Hae meille viestintä-
harjoittelijaksi.

Webinaarit
Edessäsi on meidän Ahjo blogi. Viestintä on paitsi työtämme, myös osa jokapäiväistä elämää. Blogissa käsitellään molempia.

Löydä kilpailuetu ja viesti kirkkaasti – miten se tehdään? 19.1.2021 klo 14 – 15.30

Isolla osaa yrityksiä ei ole selkeää strategiaa, puhumattakaan sen kirkkaasta viestinnästä. Vain 50% johtajista kertoo saaneensa riittävästi koulutusta vuorovaikutus- ja viestintätaidoissa. Johtaminen on viestintää ja…

Isolla osaa yrityksiä ei ole selkeää strategiaa, puhumattakaan sen kirkkaasta viestinnästä. Vain 50% johtajista kertoo saaneensa riittävästi koulutusta vuorovaikutus- ja viestintätaidoissa. Johtaminen on viestintää ja ilman kilpailuetua on vaikea viestiä erottuvasti. Kilpailuetu on löydettävissä ja strategiasta voi viestiä kirkkaasti. Tule kuulemaan miten.

 

Kenelle
Webinaari on suunnattu erityisesti toimitusjohtajille, ihmisten johtajille, tiiminvetäjille ja esihenkilöille, mutta kaikki ovat tervetulleita mukaan.

 

Ohjelma

14 – 14.40 Vain ani harvalla yrityksellä on selkeä, ratkaiseva kilpailuetu. Miten kilpailuetu löytyy ja miksi sellainen pitäisi olla? – Markku Vierula

 14.40 – 15.20 Johtaminen on viestintää ja strategia toteutuu vain viestimällä siitä kirkkaasti. Mikä on johtajan rooli strategian viestimisessä ja miten se tehdään? – Haastattelu Esa Kinnusen kanssa

 15.20 – 15.30 Aikaa kysymyksille

 

Tervetuloa kuulemaan Ahjon hallituksen jäseniä, yrittäjätaustaisia monitaitureita, Markku Vierulaa ja Esa Kinnusta strategisen menestyksen kulmakivistä.

Ahjo Communications auttaa kirkastamaan strategian ja viestimään siitä.

 

Ilmoittaudu webinaariin tästä.

 

 

Esittely puhujista:

Markku Vierulan kirja kilpailuedun löytämisestä ilmestyy maaliskuussa 2021. Markku Vierula on yrittäjä, tietokirjailija, konsultti, luova suunnittelija ja luennoitsija.

Esa Kinnunen toimi kansainvälisissä johtotehtävissä teknologiayhtiöissä ennen kuin hän perusti Nordcloud-yhtiön, joka kansainvälistyi nopeasti. Esa Kinnunen on businessenkeli, sijoittaja ja kasvuyritysten hallitusammattilainen.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ota yhteyttä

Viestintää, jolla on vaikutusta.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uusimmat blogitekstit suoraan sähköpostiisi!