Olemme Ahjo Communications, helsinkiläinen viestintätoimisto. Juuremme ulottuvat yli 40 vuoden päähän.

Visionamme on olla yritys, joka tunnetaan viestinnän ja viestintäkulttuurin uudistamisesta. Viestintäkulttuurin uudistaminen tarkoittaa läpinäkyvyyden ja avoimen dialogin eli vuoropuhelun lisäämistä sekä sitä, että viestintä nähdään strategisena, kokonaisvaltaisena toimintana. Ajatusjohtajuuden rakentaminen on tässä avainasemassa.

Ajatusjohtajuuden rakentaminen on pitkäjänteistä tekemistä, joka konkretisoituu kantavan ajatuksen toteutumiseen kaikessa viestinnässä. Me Ahjossa haluamme luoda kanssasi kasvua, olipa tähtäimessäsi täysipainoinen ajatusjohtajuusprosessi tai yksittäinen toimenpide. Liikkeelle kannattaa lähteä, vaikka askel kerrallaan. Rakennamme kanssasi ajatusjohtajuutta laadukkaasti, rohkeasti ja rakkaudella.

Ahjo on Markkinointiviestinnän Toimistojen Liitto MTL ry:n jäsenyritys. Meille on myönnetty Suomen Asiakastieto Oy:n ”Suomen vahvimmat” -sertifikaatti.

Kansainvälinen verkostomme

Ahjo on ollut Weber Shandwickin Suomen edustaja jo vuodesta 1992. Weber Shandwick on yksi maailman johatavimmista kansainvälisistä viestintätoimistoverkostoista. Sen avulla voimme palvella asiakkaitamme 81 maassa. Käytössämme on yhteensä 125 viestintätoimistoa kuudella eri mantereella.

Weber Shandwick on valittu PR Weekin vuoden toimistoksi ”Global Agency of the Year” neljänä peräkkäisenä vuotena: 2014, 2015, 2016 ja 2017.

Ahjon tietosuojakäytäntö

Nykyaikaisena yrityksenä niin asiakkaidemme kuin muidenkin kontaktiemme yksityisyys ja tiedon asianmukainen suojaus on meille tärkeää. Pidämme yllä asianmukaista tietosuojakäytäntöämme, jota päivitämme aina tarpeen tullen. Voit lukea tietosuojakäytännöstämme lisää täällä.

Haluaisitko töihin meille?

Ahjossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä ja tutustumaan mielenkiintoisiin asiakkuuksiin niin kotimaasta kuin maailmaltakin.

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä