Kokeneet viestinnän moniosaajat Gia Forsman-Härkönen ja Sanna Mämmi aloittivat Ahjossa elokuussa vanhempina viestintäkonsultteina.

Itseään pieneksi nörttitytöksikin tituleeraava Gia vahvistaa Ahjon osaamista etenkin teknologia-asiakkuuksissa. Kokemusta Gialla on muun muassa Partioaitan, F-Securen sekä pankkisektorin viestinnästä. Gian muita vahvuuksia on strateginen viestintä ja kriisiviestintä. Työn lisäksi liikuntaa ja matkailua rakastava tehopakkaus kirjoittaa myös suosittua Matkakuume-blogia.

Sannalla on takanaan pitkä ja vaikuttava ura sekä media- että viestintäalalta. Hän on toiminut muun muassa Radio Novan toimituksessa sekä kahdessa eri viestintätoimistossa ennen Ahjoa. Sanna tulee Ahjossa työskentelemään erityisesti terveys- ja mediaviestinnän saralla. Terveysaiheet ovatkin merkittävä osa hänen elämäänsä. Hän on myös joogaohjaaja ja mindfulnessguru, jolta on ilmestynyt kolme kirjaa. 

”Roimasti osaamista ja loistavaa asiakaspalvelua”

Gia ja Sanna tuovat Ahjoon paljon uutta osaamista ja kokemusta esimerkiksi sijoittajaviestinnästä, media- ja markkinointiviestinnästä, podcasteista, blogeista ja valmennuksista.

”Olemme iloisia, että saimme nämä monitaiturit Ahjon leipiin. Arvomme kohtasivat ja molemmat syttyvät vastuullisesta liiketoiminnasta. Arvostamme ennen kaikkea kokemusta modernista integroituneesta viestinnästä ja valmennuksista. Asiakkuuksiin he tuovat roimasti osaamista ja loistavaa asiakaspalvelua ”, toimitusjohtaja Heini Hirvonen iloitsee.