Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä valitsi muutosohjelmansa strategisen viestinnän kumppaniksi Ahjon. Yhteistyö sisältää valmisteilla olevan yhtymän strategiaa tukevan viisivuotisen muutosohjelman, viestinnän strategista suunnittelua, luovaa konseptisuunnittelua ja monikanavaista sisällöntuotantoa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän muutosohjelman tavoitteena on päijäthämäläisten parempi terveys ja toimintakyky sekä elinvoimaisempi maakunta. Jotta Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä kykenee uudistumaan kustannuspaineiden alla muuttuvassa toimintaympäristössä, on johdon, henkilöstön ja päättäjien ymmärrettävä muutos ja sitouduttava siihen laaja-alaisesti.

”Olemme muutosohjelman valmistelussa kiinnittäneet erityistä huomiota sidosryhmien kuten henkilöstön, johdon ja omistajien suunnitelmalliseen osallistamiseen ja sitouttamiseen. Vaikuttava viestintä on edellytys muutosohjelman onnistumiselle. Valitsimme muutosohjelman viestintäkumppaniksi Ahjon, jonka ehdotuksessa yhdistyi muutosohjelman kannalta vakuuttavasti strateginen näkemyksellisyys, luova ratkaisu ja käytännönläheinen viestinnän toteutus,” kertoo Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän toimitusjohtaja Marina Erhola.

Muutosohjelman keskiössä on hyvä elämä. Kokonaisidean rakennusaineita ovat välittäminen, yhteisöllisyys, uudistuminen, vastuullisuus ja elinvoima.

”Haasteena on kuinka puhutella henkilöstöä, päättäjiä ja muita sidosryhmiä niin, että ihmiset haluavat olla kehittämässä sosiaali- ja terveyspalveluja omassa arjessaan”, toimitusjohtaja Heini Hirvonen Ahjolta toteaa.

Ahjolla on pitkä kokemus sosiaali- ja terveysalan sotevaikuttamisesta ja -viestinnästä. Ahjon terveys- ja hyvinvointitiimi on palkittu kansainvälisillä ja kotimaisilla tunnustuksilla mm. SABRE Awardsilla, Stevie Golden Awards, ja Finnish Communications Award-finalisti -tunnustuksilla.

 

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä tarjoaa erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja perusterveydenhuollon sekä ympäristöterveydenhuollon palveluja Päijät-Hämeessä. Kuntayhtymään kuuluvat kaikki Päijät-Hämeen maakunnan kunnat mukaan lukien Uudellamaalla sijaitsevat Pukkila ja Myrskylä sekä Kymenlaaksossa sijaitseva Iitti. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ihmisestä välittäen, yhdessä tehden ja rohkeasti uudistuen. Yhtymä on maakunnan suurin sosiaali- ja terveydenhuollon työnantaja.

Ahjo Communications

Ahjo on strateginen 360-viestintätoimisto, jossa on paloa. Olemme osa WeberShandwickin kansainvälistä verkostoa ja erikoistuneet organisaatio- ja kuluttajaviestintään muuan muassa terveys-, infra- ja julkisella alalla.  Meidät tunnetaan erityisesti strategisesta ja kriisiviestinnästä sekä valmennuksista.  Sytymme vastuullisesta liiketoiminnasta. Haluamme auttaa nostamaan arvot & merkityksellisyyden keskiöön kasvun takeiksi. Missiomme on tehdä asiakkaistamme ajatusjohtajia.

 

LISÄTIETOA:
Marina Erhola, toimitusjohtaja, marina.erhola@phhyky.fi, puh. 044 719 5759
Heini Hirvonen, toimitusjohtaja, heini.hirvonen@ahjocomms.fi, puh. 040 518 7959