Hyvät uutiset vain jatkuvat! On ilo kertoa, että Kalevankadulla aloitti viime viikon aikana vanhempi viestintäkonsultti Johanna Otranen sekä markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija Veera Hautamäki.

Johannalla on pitkä ja monipuolinen kokemustausta viestinnän ja markkinoinnin johtotehtävistä rakennus- ja infra-alalla. Aikaisemmin muun muassa Destialla viestinnästä ja brändiuudistuksesta vastannut Johanna on strateginen ajattelija kädet saveen -asenteella varustettuna, jolta sujuu niin muutosviestintä, oivaltava sisällöntuotanto mediaviestinnästä kriisiviestintään ja brändin rakentamiseen. Ahjolla Johanna vahvistaa erityisesti kaupunkiviestinnän ja julkishallinnon toimialoja.

”Johannan asiakasymmärrys ja näkemyksellisyys olivat keskeiset tekijät, jotka vaikuttivat hänen valintaansa. Halusimme täydennystä julkishallinnon ja infran puolelle ja meidät vakuutti Johannan pitkä ura ja vankka tietotaito rakennusalalta. Johanna tarttuu kaikkiin asioihin innolla ja ilolla – hän sopii siis Ahjolle kuin nenä päähän!”, Hirvonen iloitsee.

Johanna syttyy erityisesti viestinnästä, jonka kautta voidaan muuttaa yhteiskuntaa tai parantaa ihmisten arkea. Yhdessä tekeminen ja jatkuva kehittyminen ohjaavat Johannan tapaa suunnitella ja toteuttaa vaikuttavaa viestintää.

Täydennystä digiosaamisen puolelle

Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijan pestiin loikannut Veera on markkinointiviestinnän pääaineopiskelija. Veera taitaa monipuolisesti sekä sisällöntuotannon että digitaalisen viestinnän. Ahjolla Veeran tehtäviin kuuluvat muun muassa markkinoinnin kehittäminen, somekampanjat sekä videoeditointi ja kuvaaminen. Iloinen harkkarimme on intohimoinen jalkapallofani ja harrastaa lajia itsekin.

”Haimme tällä kertaa harjoittelijaa vähän erilaisella kulmalla, ja Veera täytti toivomamme kriteerit digiosaamisellaan ja markkinointitaustallaan. Veeralla on jo paljon työkokemusta, vaikka hän onkin vielä opiskelija ja uskon, että toimistomme väki tulee myös oppimaan Veeralta monia uusia taitoja”, toimitusjohtaja Heini Hirvonen kertoo.