Palkitsemme vuosittain henkilön, yrityksen tai yhteisön, joka on ansioitunut omalla alallaan ja noussut johtavaan, vaikuttavaan asemaan. Valinnan perusteissa korostuvat toiminnan vaikuttavuus ja arvopohjaisuus, kokonaisvaltainen viestintä sekä avoin dialogi.

Kasvava huoli tulevien sukupolvien ja maapallon hyvinvoinnista ohjaa ihmisten käyttäytymistä ja kulutustottumuksia kiihtyvällä vauhdilla yhä kestävämpään suuntaan. Vanhoja toimintamalleja ja perinteisiä toimialoja haastetaan ennennäkemättömällä tavalla – ja tahdilla. Ajan hermolla pysyminen vaatii uudenlaista johtamista sekä jatkuvaa viestintää ja valmiutta keskusteluun. Keskeisessä roolissa ovat arvot sekä merkityksen luominen työlle, tuotteille, palveluille ja muutokselle. Arvojohtaminen tulee ottaa kaiken tekemisen lähtökohdaksi, sillä maailma tarvitsee ajatusjohtajia kipeämmin kuin koskaan.

Viestintätoimisto Ahjo Communications ja bisnesmedia ja vaikuttajamarkkinointitoimisto Bonfire Agency palkitsevat yhteistyössä Vuoden 2018 Ajatusjohtajan. Tänä vuonna palkitaan vaikuttaja, joka on omalla arvopohjaisella toiminnallaan edistänyt rohkeaa ja avointa keskustelua sekä ottanut kantaa yhteiskunnallisiin asioihin. Palkinnon tavoitteena on tuoda huomiota rohkeaan viestintään sekä nostaa esiin ansioituneita henkilöitä. Kriteereinä ovat arvopohjaisuus ja vaikuttavuus, kokonaisvaltainen viestintä sekä avoin keskustelu.

Vuoden 2018 Ajatusjohtaja julkistetaan 15.11.2018 kokous- ja kylpylähotelli Långvikissa. Ahjo Communications ja Bonfire Agency ovat nimenneet kahdeksan ehdokasta Vuoden 2018 Ajatusjohtajaksi, mutta voittajaksi voi äänestää myös listan ulkopuolisia nimiä. Äänestys on käynnissä 15.-30.10.2018 välisenä aikana.

Vuoden Ajatusjohtaja 2018 -ehdokkaita ovat:

  • Jukka Kurttila, toimitusjohtaja, Finlayson
  • Cristina Andersson, robotiikka-asiantuntija, tietokirjailija, yrittäjä
  • Antti Merilehto, tekoälyasiantuntija, tietokirjailija, yrittäjä
  • Kaisa Lipponen, viestintäjohtaja, Neste
  • Tommi Tervanen, toimitusjohtaja, Kotipizza
  • Reijo Karhinen, vuorineuvos, hall. pj. Valtion kehitysyhtiö Vake
  • Linda Liukas, lastenkirjailija, koodausaktivisti, kansainvälinen puhuja
  • Kai Kaasalainen, toimitusjohtaja, Tamro

Äänestä omaa suosikkiasi tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *